Chces zazit porazku sveho Hermanna na zivo, what a class, respect
Zapomenutej fotak, to se stava a mobil vybitej hlava derava…
Možná má ještě tlačítkovej mobil.
Nebo novyho Aligatora.
T3 je super, ale za mňa osobne je Red Bull tribúna sektory A-D lepšie. Dnes sme odtiaľ pozerali Porsche Supercup a je odtiaľ krásny výhľad takmer na celú trať. Zo sektora A vidieť všetko od poslednej zákruty až po T3 a potom T4, dvojité ľavotočivé v druhom sektore a nájazd do tej miernej pravej za nimi.
Pri tribúne nad T3 je nevýhoda aj to, že má samostatný vstup (keďže medzi Red Bull tribúnou a T3 je les) a keď človek chce ísť do fanzóny, tak musí vyjsť, prejsť kúsok vonkajškom a opäť vojsť cez turnikety.
Sainz horel kedy? 2022?
Ďakujem Red Bull je dosť bieda. Tsunoda úplne na odpis a Max dnes veľmi smolne tá žltá vlajka. Ešte k tomu išiel medzi prvými, aby sa tomuto riziku vyhol a zrovna takto. Podľa medzičasu po druhom sektore by to snáď mohlo byť aj druhé miesto. Ale vo fanzóne boli chlapci zábavní a aj Russell s Kimim. Včera tak isto Horner s Wolffom. Všetci do jedného ospevujú schnitzel a ja som ho pre istotu už mal 4x od štvrtku.
Každopádne opäť raz Rakúsko odporúčam určite. Super atmosféra a taká podpora pre jedného pilota (či už mu fandíš alebo nie) je už len v Holandsku, inde nie.
Odkiaľ ja mám vedieť, že ty máš niečo s mačkou?
Každopádne som rád, že mačka je v poriadku, mačky mám veľmi rád, tak nech sa chlpáčovi darí.
Ale je v poriadku aj ten šimpanz čo s ňou šiel k veterinárovi?
Ano, 2022. Pak jsme nebyli, až letos. Rakousko bylo opravdu super, až se trochu bojím, abych letos nebyla zklamaná .
Max měl smůlu, ale Piastri taky, těžko říct, kam by se dostal. Lando je zatím tenhle víkend rychlejší, ale reálně mezi nimi není skoro 0,6 s, takže měl taky určitě na lepší výsledek a druhý by měl být spíš on. Nicméně je to jedno, je to tak jak to je.
Viel spass!
A tento rok sa kam chystáš? Tuším si Maďarsko spomínala, ak si dobre pamätám?
Mne sa v Madarsku pacilo viac, ako v Rakusku, ale bola to aj moja prva VC nazivo, tak je to mozno trochu z nostalgie. Ale sklamania sa podla mna bat urcite nemusis. Aku mas tribunu?
Tak díky moc.
Ano, do Maďarska. Už se začínám těšit, snad se tam neupečeme .
Máme Grid 1, to je před cílem vedle hlavní tribuny. Snad by to nemuselo být špatné.
Grid1 je super, za tribunou jsou hned stánky s občerstvením a taky je kousek hlavní fan zóna
Na tej som bol aj ja pri mojej prvej navsteve, vtedy sa este volala Gold 2. A bolo to absolutne super.
A pri worst csse scenario, ked sa ti nahodou nebude pacit alebo nebudes vladat vydrzat v tom teple, mozes ist vymetat tobogany do akvaparku, ktory je hned oproti okruhu. Teda ak ho medzicasom nezavreli, uz je to par rokov.
No ja ako domáci fanúšik si prajem, aby v Maďarsku pršalo, tak dúfam, že máš tribúnu so strechou.
@Unleash_the_lion prečo konkrétne sa ti Maďarsko páčilo viac? Lebo mne a všetkým zúčastneným sa snáď všetko páči viac v Rakúsku. Prostredie, výhľady, výhľad na trať, layout trate, atmosféra a aj program.
Nemám, s deštěm jdi víš kam !
Tak nezabudni pršiplášť. Ten musí byť vždy po ruke, keď ideš na F1 víkend.