LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Uhrov má akurát tak plný xicht. :slight_smile:

Mimo ine uhry ano, ale tento bias od cechov na slovakov na SLOVENSKOM webe tu je este dlhsie nez som tu ja

Nehadzem vsetkych do jednoho pytle, na teba nemam krive slovo Ferdo, a vlastne su to len jednotlivci, zejmena nasa oblubena trojica, co maju casto tendenciu zmienovat krajinu narodenia u slovakov

Rakousko-Uhersko byly i české země, proto bych se držel raději tohoto výrazu, protože severní Maďarsko může vyznít poněkud urážlivě a nacionalisticky.

Jasně, tak až příště zase napíšeš, že si jako Domácí fanoušek v Maďarsku přeješ, aby tam pršelo, tak já budu dělat, že žiješ třeba v Americe. :roll_eyes:
Jedinej kdo tu někoho neustále uráží jsi ty, za to že se vyjadřuješ, tak jak se vyjadřuješ…

1 Like

Je to zbytočné, už vám to tu nikto neverí toto prekrúcanie pravdy. Dokonca aj Evap nad vami už zlomila palicu.

Jedinou ospravedlnenkou by bol fakt, že naozaj máš IQ šimpanza a z kontextu si nepochopil to, čo by priermerne inteligentný človek bez problémov chápal. Aj to je možnosť, Honzi už má na to aj pečiatku od veterinára.

A platí, že apes together strong a vy sa toho držíte. Útočíte výhradne v tlupe, vy ste sa museli obaja narodiť v Chánove. :monkey_face:

Nic nepřekrucuju, nemužu za to, že se vyjadřuješ jako neandrtálec…
btw: nevím jakej problém máš teda s Maďarskem, ale asi to je velmi hluboké.

1 Like

Podarená partička ste so zelenými bláznami. :slight_smile:

image

Presne tak to ti co to pisu aj myslia

Slovakov nazyvaju cesi madarmi uz od nepamati takze otazka je: aky mas ty problem so slovakmi?

Mě opravdu nezajímá tvoje rodinné album, chtěl jsem jen nějakou vibe fotku ze závodů…nvm, zapomeň na to.

2 Likes

Asi nečteš co píšu. A na tohle se asi ptej sebe, když tvrdíš, že žiješ v Praze…ale kdo ví, že jo.

1 Like

Ale ja som ti nič z môjho rodinného albumu ani neposielal. Toto si ty s Honzim a Michalom.

Je ich plný internet, prečo si ju chcel odomňa? :sweat_smile:

Už nechci neboj.

1 Like

Je to škoda. Přitom dnes máme takové možnosti cestovat a krajiny i lidi kolem, že by jsme se měli takových předsudků zbavit. Já si dokážu představit, že bych mohl spokojeně žít v Polsku, Slovensku, Maďarsku, Německu, Rakousku, Maltě nebo klidně i na moři.
Prostě všude je nádherně, jsou tam dobří lidé, krásná příroda i holky a jídlo taky. Holt žijeme v ráji. :evergreen_tree: :deciduous_tree: :palm_tree:

3 Likes

Prečo? :cry:

Zrovna som ti ich sem nahrával.

Ty si regulerne chory na hlavu chlapce

Kto ty si ze ti tu maju cudzi ludia nieco dokazovat?

1 Like

Nemusíš mi nic dokazovat, ale už si laskavě ty utoky nech a nebo na mě vůbec nereaguj, díky.
Myslim, že míra tvýho pokrytectví je pro mě už příliš…

1 Like

Mna tvoja vymyslena miera nezaujima, dokedy tu budes vypisovat scestne blbosti na uzivatelov tak svoju retoriku neupravim

Jakou blbost jsem tady napsal na uživatele?

1 Like

Kazdy tvoj koment su sr4cky