LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Kde je full verze :open_mouth:

1 Like

Zrovna, když to chceme i s hodnocením! :open_mouth:

1 Like

… je to pravda? :thinking: :eyes:

S bodovým ziskem v Rakousku se stal Alonso nejstarším jezdcem, který v šampionátu bodoval od roku 1975. Tedy nejstarším jezdcem, který bodoval za posledních 50 let.

2 Likes

…ano, je to pravda. Borec! :open_mouth:

2 Likes

Prosím tě, první závod, poprvé na RB ringu a to neskutečný vedro - byl jsem rád, že jsem si našel flek, kde jsem viděl nájezd do první zatáčky a polovinu rovinky, pak na další rovince jely auta kousek ode mě (před 4. zatáčkou) , pak úsek T6-T7. A zároveň byla v dohledu velkoplošná obrazovka - i když z úhlu.
Ale jo, jsem rád, že jsem tam byl, asi by mě to mrzelo, kdybych v životě žádnou VC nenavštívil. Ono taky šlo o to, že závod byla nuda. Chvíli souboj McL, ale jinak první pětka obroské rozestupy. Zajímavý je, jak to člověk vnímá jinak v TV a přímo na okruhu. Třeba jak Pia stahoval ke konci Nor, tak nevím, jak v TV, ale přímo na místě bylo úplně jasné, že z toho nic nebude.
A největší rozdíl oproti sledování v TV bylo vypadnutí Maxe. A zrovna v Rakousku. Ty davy Orange army, celá oranžová tribuna Verstapen a po pár vteřinách měli po všem, fakt mě jich bylo líto.

3 Likes

Dej si čas v Eiskingu 1:05:05 a dál.
A pak 1.09.20

Eisele byl z Maxe pěkně vytočenej co? :smile:

Ale mluvili dobře. I já mám v poslední době takový pocit.
Není koncentrovaný, není zahryznutý. Není to ten Max jako byl.
Je to hodně cítit.

Však jsme to dnes vzpomínali, nás jen okopčili :face_with_hand_over_mouth:

VER dost doplaci na baby, ten obecnej gap 0,2s je u neho o dost vyssi, plus cim bude princezna vetsi tim to bude horsi. Clovek nemuze mit vsechno :wink:

Trochu jiné LIVE. Izrael v plamenech.

Nie je to live Ferdo, sú to zostrihané staré zábery

1 Like

Ja keď som bol v minulosti na general admission, tak som pozrel nejakú session, čo ma zaujímala, a potom som sa motal v Steiermark village a fanzóne a vrátil som sa na miesto až na F1. Inak by som to teplo nedal. Slnečník / dáždnik potom v nedeľu pomohol. A mali sme aj dobré miesta, lebo sme prišli pomerne skoro.

V tomto je akákoľvek tribúna fajn, že človek má to miesto isté a nemusí sa ponáhľať nikam a môže odtiaľ odísť a má istotu, že nikto mu to neobsadí.

No, to vypadnutie Maxa zamrzelo. Zopár ľudí odišlo aj hneď po nehode a atmosféra bola od toho momentu na bode mrazu. Minulý rok bola oveľa lepšia, keďže Max viedol veľkú časť. Ale F2 boli tento rok super. :slight_smile:

Musis sem dat fotky lebo spajny ti neuveri, takze sem s nimi!
Skontrolovat metadata aby sa z teba mohol nadalej vysmievat ze si si dovolil sa narodit na slovensku ( cesky preklad - severne madarsko)

2 Likes

Ale podarený bol ten šachový panicko, aký milý zrazu hneď, že šup sem s fotkami až kým neprišiel Honzi s bobom, a potom aj náš malý maskovaný šachista hneď obrat o 180 stupňov a osobný útok. :joy:

Ale ten komplex zo Slovenska z neho (aj z Honziho) kričí strašne, až mi ho je ľúto. Bohvie či mu nejaký Slovák neporobil frajerku alebo mamku a že sa mu kvôli tomu fotrovci rozviedli, a preto je takýto kyslý a takto si uľavuje na Slovákov. Každopádne to je “téma”, ktorú keď vytiahne, tak je úplne v koncoch. :monkey_face:

Psal Uhry.

image

Uhrov má akurát tak plný xicht. :slight_smile:

Mimo ine uhry ano, ale tento bias od cechov na slovakov na SLOVENSKOM webe tu je este dlhsie nez som tu ja

Nehadzem vsetkych do jednoho pytle, na teba nemam krive slovo Ferdo, a vlastne su to len jednotlivci, zejmena nasa oblubena trojica, co maju casto tendenciu zmienovat krajinu narodenia u slovakov

Rakousko-Uhersko byly i české země, proto bych se držel raději tohoto výrazu, protože severní Maďarsko může vyznít poněkud urážlivě a nacionalisticky.

Jasně, tak až příště zase napíšeš, že si jako Domácí fanoušek v Maďarsku přeješ, aby tam pršelo, tak já budu dělat, že žiješ třeba v Americe. :roll_eyes:
Jedinej kdo tu někoho neustále uráží jsi ty, za to že se vyjadřuješ, tak jak se vyjadřuješ…

1 Like