Evi paráda. 

Oli nádhera.
Piastri za tú kvalifikáciu? Neblázni.
Som velmi rad za Bearmana  Skoda ze to nevydalo na podium ale v ramci moznosti perfektny vysledok a udrzal za sebou este aj Piastriho v najrychlejsom monoposte. Norris definicia dokonaleho vikendu.
  Skoda ze to nevydalo na podium ale v ramci moznosti perfektny vysledok a udrzal za sebou este aj Piastriho v najrychlejsom monoposte. Norris definicia dokonaleho vikendu.
Ale vzhladom na tempo a pritom, ako to vyzeralo v prvom stinte, od Verstappena naozaj skvely vysledok. Aj to v Red Bulle naozaj dobre strategicky zvladli. Skoda, ze to nevyslo s P2, ale ked tam emocie bokom, tak si myslim, ze ani bez VSC by z toho nic nebolo. Verstappen uz bol tiez na starych softoch, s ktorymi sa utoci tazko a mal by nanajvys jeden pokus. A predbiehat sa dnes prilis nedarilo nikomu.
Hezký, pěkný pohled. Ale náš cíl je výš  .
.
Jazdec dňa jednoznačne Ollie, vyše 40% wau  .
 .
Max na pódiu, a nebyť VSC, tak by možno bol aj P2, to je ďalšie wau  .
 .
Teraz si uz mozes rypnut do Piastriho. 
Koukám, velká radost z Leclerca na P2, co Dejve? 
Piastri nedostal na pódium monopost, ktorý s iným jazdcom nadelil pol minúty zvyšku. Za čo presne si to tento víkend zaslúžil ? Max penalty za čo ? T1 ani omylom, možno ten ťukanček s tvojím miláčikom by sa dal oceniť 5s čo by ale absolútne nič nemenilo, duplom ak by dostal Lec 10s tak by si akurát swapli pozície.
Norris P1 vo WDC, to mi momentalne staci 
Táto veľká cena ma utvrdila v tom, že je Verstappen prasiák. Som rád že nevyhral.
Proč? Však nakonec nějaké body posbíral, vzhledem k tomu, že delta na předjetí v Mexiku je 1s, tak dobrý
Inak max získal 0,5s pod VSC, ešte aby nebol prúser
Nikam, ale mal vrátiť pozíciu Hamiltonovi potom tak ako to spravil Verstappen.
No delta lítala i u Ollieho, ale snad to bude ok
Nemohol vrátiť pozíciu lebo tam bol už max
Dôležitá je delta, nie rozostup.