LIVE: Veľká cena Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Evi paráda. :smiley::smiley::+1::+1::+1:
Oli nádhera.

2 Likes

Piastri za tú kvalifikáciu? Neblázni.

3 Likes

Som velmi rad za Bearmana :slight_smile: Skoda ze to nevydalo na podium ale v ramci moznosti perfektny vysledok a udrzal za sebou este aj Piastriho v najrychlejsom monoposte. Norris definicia dokonaleho vikendu.

8 Likes

5 Likes

Ale vzhladom na tempo a pritom, ako to vyzeralo v prvom stinte, od Verstappena naozaj skvely vysledok. Aj to v Red Bulle naozaj dobre strategicky zvladli. Skoda, ze to nevyslo s P2, ale ked tam emocie bokom, tak si myslim, ze ani bez VSC by z toho nic nebolo. Verstappen uz bol tiez na starych softoch, s ktorymi sa utoci tazko a mal by nanajvys jeden pokus. A predbiehat sa dnes prilis nedarilo nikomu.

3 Likes

Hezký, pěkný pohled. Ale náš cíl je výš :wink:.

1 Like

Jazdec dňa jednoznačne Ollie, vyše 40% wau :slight_smile: .
Max na pódiu, a nebyť VSC, tak by možno bol aj P2, to je ďalšie wau :smiley: .

2 Likes

Teraz si uz mozes rypnut do Piastriho. :wink:

1 Like

Koukám, velká radost z Leclerca na P2, co Dejve? :smiley:

2 Likes

Piastri nedostal na pódium monopost, ktorý s iným jazdcom nadelil pol minúty zvyšku. Za čo presne si to tento víkend zaslúžil ? Max penalty za čo ? T1 ani omylom, možno ten ťukanček s tvojím miláčikom by sa dal oceniť 5s čo by ale absolútne nič nemenilo, duplom ak by dostal Lec 10s tak by si akurát swapli pozície.

2 Likes

Kam mal presne Max a Charles ísť?

6 Likes

Norris P1 vo WDC, to mi momentalne staci :wink:

3 Likes

Yapping dvojka je späť zase

7 Likes

Táto veľká cena ma utvrdila v tom, že je Verstappen prasiák. Som rád že nevyhral.

5 Likes

Proč? Však nakonec nějaké body posbíral, vzhledem k tomu, že delta na předjetí v Mexiku je 1s, tak dobrý

Inak max získal 0,5s pod VSC, ešte aby nebol prúser

Nikam, ale mal vrátiť pozíciu Hamiltonovi potom tak ako to spravil Verstappen.

No delta lítala i u Ollieho, ale snad to bude ok

Nemohol vrátiť pozíciu lebo tam bol už max

1 Like

Dôležitá je delta, nie rozostup.