LIVE: Veľká cena Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 má pred sebou už len päť pretekov. Absolútny záver sezóny otvárame Veľkou cenou Mexika na Okruhu bratov Rodríguezovcov. Do dnešných 71 pretekových kôl vyštartujeme o 21.00 h nášho času a budeme počas nich pozorne sledovať dianie na trati aj aktuálny vývoj v šampionáte. Tieto preteky totiž majú potenciál výrazne zamotať majstrovskú matematiku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217776/live-velka-cena-mexika-2025

Hopla. :joy:

Prašivý pokrytec buřt Zak, som zvedavý na jeho vyjadrenia po tých cirkusoch a osobných útokoch, čo predvádzal na Hornera kvôli prekročeniu stropu. A to kvôli oveľa menej závažnému prekročeniu, pretože to bol pilotný ročník, počas ktorého sa menili pravidlá za pochodu.

image

image

3 Likes

Už vieme prečo bol prasiačik americký ticho. :grin:

@HellHogr a spol - aké sú vaše pocity a reakcie po tom, čo ste tu predvádzali v roku 2022, keď prekročil strop RB ?

1 Like

Horuce spekulacie z padoku.

Ok, ak sa potvrdia, tak potom čo povieš?

PS: Sky nie je úplne nespoľahlivý zdroj, ktorý by generoval random články len kvôli pozornosti.

1. Hamilton 2. Verstappen 3. Piastri
1 Like

Poďme na to chlapi

Nevim, jaky hopium to beres, ale chci ho po tunach. :smiley:

2 Likes

Ze sa to vo vyvojovych pretekoch a vyhrotenom boji o titul moze stat. Myslim si, ze timy sa pohybuju na hrane a ak sa vyskytnu nejake necakane vydavky, tak sa mozu dostat do tazkosti.

Problem vidim v tom, ze zasahovat do rok starych vysledkov je pre sport dost zle a tym padom ma aj FIA namiesto tvrdych sankcii skor zaujem zametat taketo veci pod koberec a udelovat symbolicke tresty.

Týmy potrestat v souladu s pravidly a pro duo Brown, Wolff měli dobrý trest ve středověku: vyříznutí jazyka.

2 Likes

1.Hamilton , 2 Piastri,3 Hadjar. Dnes to vidim na extra velku buracku v prvom kole. Lando pokazi start ako vetsinou a Leclerc bude mat dobry. Verstapen a Rassell pojdu do toho na plne gule .

I tady má Piastri stejnou gumu, je to marný.

1 Like

Kto je ten geno co masturbuje na hamiltona na nova sport5?

Roman Stanek, ne? :smiley: :smiley: :smiley: To je geno…

To bude ten problém, FIA těžko bude mít zájem opravdu účinně zasahovat rok zpět. Bylo to jasné už v r. 2021, kdy byl i vzhledem k průběhu a vyústění celé sezóny tvrdý zásah proti RB prakticky vyloučený předem (zdůvodnění už se vždycky vyrobí).
Mně jakožto odpůrci rozpočtového stropu je vlastně jedno, kdo to je a jak to FIA vyřeší. Ať je klidně vyloučí, jestli na to mají “cojones” :smile: .

2 Likes

Ako fanusik tenisu som tento rok uz zazil “tresty” pre Sinnera a Swiatek a ako fanusik cyklistiky si pamatam na “trest” pre Frooma z roku 2018, takze sa na taketo zalezitosti uz pozeram bez emocii.

3 Likes

Zní to moc dobře aby to byla pravda. Zatím bych udržoval klid. :slightly_smiling_face:

Stejnou nemá, je 3 kola sjetá :smiley:

1 Like

Ja som dnes rano cital, ze McLaren a Ferrari su cisti, takze by to padlo na Red Bull a Mercedes.

1 Like

Jedna z těch hezčích trofejí, BTW.

5 Likes