Bravo Lando, Bravo, Bravo…

To som nepochopil tento VSC.
mohli este Norrisa nechat prejst o kolo 
ale congrats leclerc p2
Maxík bude plačkať 
Přijde mi to jako naprostá zvůle.
Tu by som bol ešte opatrný. Myslím, že RB skúsi protest za Leclercovu T1 a ak ho skúsi, tak tam bude musieť prísť trest.
Ty si dobre mimo 
Ten VSC mal aj nejaky iny zmysel nez ten, protezovat chranene dieta z Monaka?
Ty máš dost, paciente.
Tam urcite nic nepride.
mna uz neprekvapi nic
VSC měl přijít dávno. Verstappena tam nechali 2x na DRS.
Bravo Ollie Ferrari čaká na teba
Dobrý závod, žel Alonsa opět zradila technika i pitstop. Stejně by z toho nic nebylo.
Jinak to jak se vysrali na vyšetřování prvního kola, to není moc dobrý.
A to tam ani nie je Masi 
Bylo to celkem nečekaně napínavé. Max může nadávat, myslím, že by Charlese bez VSC dal. Lando zkušeně, jen tak dál!
Pffff, tak tohle by se za Masiho nestalo 
Aj by to bol dosť pekný závod, nebyť ďalšej tragikomickej práce riaditeľstva pretekov a komisárov.
Ak si Hamilton zaslúžil 10s za skrátenie trate a získanie výhody, tak tú istú penalizáciu mal dostať aj Leclerc, ktorý v prvom kole spravil presne to isté a Max mal dostať kľudne 2x10s za dvojnásobné vytlačenie Lewisa.
Sorry, not sorry, ale nezaslúžené pódium pre oboch. Viac by si to zaslúžili Bearman a Piastri.
Alonso měl problémy už v treninku, a v zavodu ho to dohnalo, 3 DNF letos, je to bída.
Norris skvělá práce a ted je na čase aby se zvedl i Piastri. Let’s go!
Lando tenhle víkend ve své lize, prostě dominatní. Leclerc výborný závod, ale ten start … Max přes ty prasečiny dojel 3, celkem ok pro něj. Bearman naprosto luxusní výkon. Piastri nakonec damage limitation relativně ok