Aspoň teraz to mal Lando dosť ľahké, tak nemusí mať zase také primitívne komentáre, ako minule  .
 .
Najlepší bol ten charlesov ksicht, keď tam minule Lando hento povedal. 
Ideš o niečom úplne inom, ale nevadí
Nebol, Max vrátil Hamiltonovi.
Co zase udělal? 
Dôležité je, že ten prasiak stiahol 4 body vo WDC na trati, kde boli totálne v zadnici. V Brazílii si myslím rozbije konkurenciu a čakám aj nejaký pikantný súboj s Landom
T1 sa nikdy netrestala, pokiaľ to nebolo nič závažné. Či začneme? Ptm dostane aj Max
Nemyslim si, ze sa moze prilis utesovat tym, ze cez vikend, kde jeho kolega vyhral o 30s, pozbieral nejake body. Ja si myslim, ze to tento vikend bola v jeho podani totalna pohroma.
Ja doteraz nechapem zaco chceli tak strasne komentatori trest pre leclerca, realne bol v sandwichi a vratil poziciu tak ako bola pred tou zakrutou
Huh? To akože po zlej kvalifikácií si potom automaticky nemôžeš zaslúžiť pódium v závode? To som nevedel, pardon
Netreba na to aj najrychlejsie kolo?
Cmon spomalil. Nechal si vziať pozíciu Landom, to vždy stačilo. Vždy musí iba výrazne spomaliť.
To je v toleranci asi… když ne, tak 10s no.
Mohlo být lepší, mohlo být horší. Norris využil vše, co mu auto servírovalo, a fakticky zvrátil šampionát, je v laufu, bod před Piastrim, utekl i Maxovi, jeho pozice je aktuálně optimistická. Max si kritiku nezaslouží, v úvodu byl aktivní, tentokrát s porcí smůly, ale exekuce na červených byla vynikající, takže jako damage limitation by to šlo. Fakticky na čelo šampionátu trochu ztratil, ale v pozici favorita na titul je aktuálně Lando. Oscar je bodově stále ve hře, ale pokud se nevzchopí, pak je mi líto, s takovými výkony ne.
No a Bearman se dneska vytáhl.
No a výborný výsledek i pro Leclerca, abych nezapomněl.
Nové pořadí.

Tak jasně, já jen nevidím důvod tu neustále do Piastriho kopat a dělat z Norrise boha, když Norris měl tyhle průměrné víkendy též.
Velmi otevřené pro všechny  Teď Brazílie
 Teď Brazílie 
Až za dva týdny, Piastri pojď v Brazálii pro sprint win a v závodě win 
Dnes byl závod docela zajímavý a Brazílie by mohla být ještě lepší.
Přidávám týmy.