LIVE: Veľká cena Mexika 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Doslova si myslíš, že nemôžeš počúvať tím?

Pravda je, že víťazný španielsky hovoriaci jazdec je jediná bezpečná letenka odtiaľ :slight_smile:

A náhodou fakt má niečo s autom čo nevidí, pridá a dnf. Čo potom? Koho to bude chyba?

Lando ale musi byt mäkky, on si narozdiel od Verstappena nemoze dovolit vypadnut.

1 Like

Proc zminujes Verstappena? Ja se ptam, jaky souboje mysli. Souboje uz nejsou. Kdyz nahodou jo, tak konci jako dnes = rozhodnuti maFIA. Okruhy jsou stary, auta obrovsky. Nemluve o tom, ze nekdo predjizdi z venku a nebrzdi protoze tam neni sterk ale trava. (:

1 Like

Ale s Maxovim trestom mohol lec dohnať veľa bodov na potencionálne WDC nevadí

2 Likes

Thank you, Oscar.

Max bude nejhůř 5.

1 Like

mohol by Colapinto potrapit Ver :smiley:

Jinak fakt by mě zajímalo s čím jezdí ten Perez. Takhle mizernej snad být fakt nemůže.

2 Likes

Doslova si myslim, ze by ich mal vyfakovat, tak ako to viackrat spravil Sainz, Hamilton, Verstappen a ini, ked si mysleli, ze to nie je v ich prospech.

Co by mu spravili?

Jestli Ham pojede tak jalově, tak ho Max dá

Leclerc tento rok na titul ani nemôže pomyslieť bohužiaľ. Ta šanca je len matematická…

2 Likes

Norris makej mas na LEC

1 Like

Lawson mega obrana. :+1:

Sainz bude plakať ako na začiatku. Lebo bez tímovej réžie by to nedal

Nejde len o dnešok…ide celkovo túto sezónu.

A mal to aj minulé roky len menej vidno to bolo

Aj tie štarty s tým súvisia

Proste Lando je primäkky !

To je presne to, že aj Sainz to pústí odvážnejšie a to mieri do Williamsu lebo nemá toto PR!

To je presne to kam to pusti Leclerc.

To je presne to ako ide Russell po Lewisovi aj keď sú kolegovia.

To je to aké súboje aj keď ich mali menej zviedli s Maxom oni… Za mňa omnoho odvážnejšie a ostrejšie.

A mám dojem, že aj Max do nich ide s menej odvahy ako do tých s Landom.

4 Likes

No mohli by sa este Hamilton a Verstappen vyradit :smile:

1 Like

Je ale ako jeden slávny pilot povedal, pokiaľ tam je gap chod po ňom. Dá sa to pretransformovať aj na toto.

1 Like

preto by mali byt prisnejsie tresty a hlavne aj strata bodov nie len sekund