Lando ale nemal auto na titul tretinu sezony, to boj o titul strasne ovplyvnuje.
Ferrari hlavne bojuje o WCC. Leclerc na bodoch je lepsie ako Leclerc bez bodov.
A co s tym ma Leclerc? Toto je ten aspekt, kde je Sainz veeelmi daleko pred Leclercom.
Ak nema ziadny technicky problem a poslucha len tak ako panak, tak je to jeho vina. Nema gule ani len si otvorit hubu voci odchadzajucej dvojke, nie to este na to, aby bol majster sveta. To uz aj Norris mal vacsie gule, ked sa jednalo o suboje s Piastrim.
Da ale anyway si myslím že Ferrari chce dopriať poslednu výhru v monoposte symbolicky sainzovi a zároveň doviezť do cieľa double, čo ich razantne priblizi ku konštruktérom. A na tieto účely je aktuálne postavenie jazdcov pre Ferrari totálna stávka na istotu
Stroll na hardech taky skvělý.
Super, teraz ho nemá Max!
A Lando mal dokonca dominantné auto a pretoto to presne týmto !
Max sa ho proste nebojí.
Titul bych pral Sainzovi
A o kolko bodov pridu, keby maju double v opacnom poradi?
Wtf doslova takto to nefunguje. Však sa háda na vysielačke. Toto není RB. Toto je Ferrari. Tam nefunguje aa však dneska idem na seba čaute.
Ved ale Leclerc ak ma nejaky technicky problem a ked na to bude prilis tlacit a vybuchne mu motor alebo nieco ine tak ma DNF a nula bodov.
Ale však nech mu dajú, Leclerc to prežije
Jn, je rychlejší, než Peréz, nic moc
Mat dominantne auto na zaciatku ti ale poskytne naskok, ktory mozes spravovat, vdaka comu vies mat boj o titul pod podstatne vacsou kontrolou.
A Max sa neboji aj preto, lebo narozdiel od Norrisa uz tri tituly ma. Norris len tuto sezonu vyhral svoje prve preteky, na to netreba zabudat.
To nie je o Ferrari, to je o jazdcovi. Sainz si viackrat takto nieco vydupal. Napriklad v Silverstone pri svojej prvej vyhre.
Ja si skor myslim, ci nema problem s prehrievanim.
Asi tak, nevieme čo tam je. A radšej 1-2 ako nič. Brazília bude zase v Lec réžii
Nemá sám hovoril, že na volante má teploty ok, tak prečo ho spomaľujú
No ved som napisal, ze ak nema technicky problem. Ak ma, tak by mu to mali povedat, ze z akeho dovodu ma spomalit, nech to aj on pochopi, ze preco a nemusi sa cele preteky s nimi natahovat cez vysielacky.
asi ho dá no.
Toto je Verstappenova slabina, takto sa nechat vyprovokovat ku zbytocnej tvrdosti. Stacilo mu to uplne bez stresu doniest na 4. mieste.
Áno a McLaren pace mohla byť One Hit Wonder, ktorá sa v 2025 nezopakuje.