LIVE: Veľká cena Mexika 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Prostredné podujatie z americkej pretekovej trojičky vrcholí. Na Okruhu bratov Rodríguezovcov je už takmer všetko pripravené na štart Veľkej ceny Mexika! Červené svetlá zhasnú a bude odštartované po zahrievacom kole, ktoré je naplánované na 21:00 nášho času. Po ňom bude nasledovať 71 pretekových kôl.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176769/live-velka-cena-mexika-2024

Tak uz je to snad vysvetlene pre všetkých. v štúdiu to pekne rozobrali 🫢

Myslím si, že okrem hejterov to bolo každému jasné ihneď po tom incidente

Co rozobrali? Zas a znova vysvetlovali frustratom penalizaciu pre Landa?

Aj to aj to ako max zase vsetkych orechytracil kvoli pravidlam ktore si napisala Fia… Takze ked sa zmenia pravidlá zmeni sa aj on :sunglasses::joy:

1 Like

Alonso, zlom vaz!

2 Likes

Hej veru prial by som mu dneska top vysledok inak 🥹

Hej hej hej, ty hej. :stuck_out_tongue:

Ja hej, ja mu prajem dobry vysledok, ty mu prajes aby zlomil väzy :man_shrugging::joy:

2 Likes

Třistadevasátdevětkrát jsme upřeně sledovali, v ruce ovladač svírajíc, každej start.
Tak poďme :grin::v:

1 Like

4 Likes

2 Likes

Otazka je, ci pri jeho prvej VC si uz mal ovladac od TV alebo si TV musel chodit prepinat k obrazovke? :sweat_smile:

Moji stari rodicia v tych rokoch mali este TV bez dialkoveho. :smiley:

Přijemnou zábavu všem

1 Like

2005 Indianapolis nestartoval
2017 Rusko nestartoval

Takže dnes 398. :stuck_out_tongue:

Nazdar ľudia. Teším sa na slušnú a pokojnú, jemne emocionálne podfarbenú diskusiu.

5 Likes

vtedy si bol ovladac ty :smiley:

3 Likes

:grin: Ovladač jsme už tehdy dávno měli, bezpečně zabalen do sáčku s gumičkami :crazy_face:

1 Like

Dálkáč přišel s Teslou někde kolem roku 1980.

2 Likes

ti co pozerate na TV Nova, nechali vas vypocut si hymnu alebo kaslu na to?