Vidite, ten Perez nie je taky zly, ved je len o 1 miesto pred Verstappenom.
mozno mas pravdu, nevidim tam ci Lawson bol vsetkymi kolesami mimo trat alebo nie
Leclerc neodchádza a si videl. Lec sa blížil Sainz zaplakal a zrazu začal lec každé kolo strácať
Od tejto sezóne sú štandardy čisto náhodne
Konkurence je slabá, takže Max i tak dojede přinejhorším na 4-5. místě.
Nebude. Zaujímavé, že 19 jazdcov dokáže mať úplne v pohode súboje. Ale toto, čo vyvádza Max, sa nedá nazvať súbojom. Dnes to bol ešte väčší extrém než minule.
Ale voci Norrisovi Leclerc nestracal.
chcu aby setril pneu aby mal lepsiu strategiu
Jaky souboje? Myslis predjeti na rovince pod DRS? To nejsou souboje ale novodobej prezitek.
Nie… Oni ho spomaľujú aby nebol rýchly na Sainza ani pomalý na Bnorrisa
Sainz si výhru zalouží, perfektní kvalda, pak dal krásné předjetí.
Cokoliv jiného než Carlosova výhra by byla krádež.
Jo a jede perfektně.
Tiez suhlasim, ja som Verstappenov fanusik, vo vacsine pripadoch sa ho zastavam, ale posledne 2 vikenedy boli prilis.
ale keď je Lec vpredu, tak vtedy majú útočiť že?
Verstappen potom nedostal memo ze to nie je suboj a tym padom nema branit vytlacanim z trate.
A co je hlupy, ze ich pocuva? Bud ma problem alebo je hlupak bez cojones, inak to nevidim.
Ja som vravela dávno, že bohužiaľ Lando nemá gule na Maxa.
Rovnako ako to, že chyby čo “nerobil” keď robili Charles či George bude robiť úplne rovnako. A aj samozrejme robí…o nič lepší nie je. Oni ale majú tie gule a tu drzosť aj za cenu chýb …majú tú menatitu ísť hlava nehlava oveľa viac.
Bohužiaľ veľa si posral sám, tým že to tam proste nepošle aj za cenu konfliktu.
Na mňa je proste príliš mäkký na súboj s Maxom. Taký bol aj v F2! A všetko sa to teraz vracia späť keď je pod týmto tlakom…ja mám deja vu.
Chtělo by to safety