A tu pocas SC fazy spravil chybu Safety Car. Pri Russellovom stasti ho toto caka na buduce, ked bude mat moznost ziskat body. ![]()
A čo rivalita Hamilton-Massa? Možno sa dočkáme toho, že 2022 sa postavia vyrovnané vozy a my konečne budeme sledovať bitku najlepších.
Nechápem čo tam Wurz robil.
To vyzerá, že predbehol safety car a následne pred ním zabrzdil. Toto je skôr vina Wurza než toho vodiča SC. Každopádne, zaujímavé video, toto som snáď ešte nevidel.
braketestnut 2 tonove SUV na formule 3
to ani inak dopadnut nemohol
Na to som zabudol. Doplnim.
Uznavam, ze Wurz sa tam natlacil, ale vzhladom na to, ze SC tam nie je od toho, aby pretekalo, si myslim, ze by sa ten vodic mohol podobnym situaciam vyhnut. Ja nechapem, preco vobec isiel tak rychlo.
Súhlasím, že z toho netreba robiť drámu, pretože pre Maxa druhé miesto nie je zas až taký úspech a Russell ešte taktiež dostane možnosť sa predviesť, ale nemyslím si, že by tie emócie boli hrané, či už v prípade Leclerca alebo v prípade Russella (áno, možno je to pre teba novinka, ale aj bohatí ľudia a jazdci F1 majú pocity a emócie).
Hlavne Russell mohol po prvé: prelomiť smolu a získať prvé body čo by ho motivovalo aj zbavilo bremena. A po druhé mohol získať dva body čo by bolo dôležité v boji s Haasom o 9. miesto v PK a milióny pre tím.
Podľa mňa Wurz musel byť o kolo pozadu a chcel predbehnúť celé štartové pole, aby stratu vyrovnal. Inak mi absolutne nedáva zmysel, prečo by vôbec predbiehal safety car. Akurát urobil chybu, že ho predbehol na nesprávnom mieste a nenechal mu čas zabrzdiť.
Nemám psychologický rozbor Leclerca, ale podľa mňa to nie je hrané, ja mu to tak nejak verím, že ho to mrzí naozaj.
A aj keby to bolo hrané, tak stále lepšia reakcia sa s pokorou ospravedlniť a sypať si popol na hlavu než nadávať ako zbesilý na všetko okolo.
Ja viem no… Viem si predstaviť, ako sa cíti. Že mu doteraz chýbali body, mu pripomínajú všetci pochybovači a provokatéri, ktorí to používajú ako dôkaz toho, že nie je dosť dobrý. Tým, že spravil túto chybu a v podstate im akoby dal za pravdu, to pre neho nie je ľahké a musí tú smolu konečne prelomiť.
Ale ako vravím, nie je to úplne najväčšia tragédia a svoje možnosti ešte dostane.
@Unleash_the_lion veď práve ale povedz mi ake svetlo to na neho teraz vrhá ? Teraz sa najde 100 debilov čo povedia že je ako Hulkenberg. Stačí si pozrieť takého Mp1 ten si zase pôjde svoje. A o to že si znova väčšina kopne= dnes som ho tu obhajovala a potom toto. Ty to vezmeš v pohode a povieš si chalan má 22 rokov nič sa nedeje takých šancí ešte bude, lenže mnohí na to takto nepozerajú. A hlavne to z neho robí pretekára ktorý vôbec nezvláda kritické situácie v očiach mnohých, čo GR rozhodne nie je. Dnes by som povedala že bol proste premotivovaný a to práve preto, že tie body tak veľmi chcel. Bolo by to skvelé pre neho aj pre Williams, po tom všetkom.
Ja netvrdím, že toto je chyba ktorá niečo zásadné zmení, v očiach ľudí čo sledujú jeho výkony dlho určite nie. Ja verím, že sa cez to prenesie ako vždy doteraz a bude to OK. Len mi to je proste ľúto.
K tomu videu… ty už prosím ťa nič nehovor a nič nepredpovedaj spolu s Max is faster…nezvykne to v prípade tohto chlapca dopadnúť dobre 
@Max_is_faster_than_you Ja to nedramatizum uzanala som jeho chybu ( to som chcela urobiť lebo ju proste spravil a vtedy to treba proste uznať) a napísala ako to celé vnímam. Vieš ak pretekár bojuje o body víkend čo víkend a stane sa toto, nikto to moc nerieši. Lenže toto nie je ten prípad, to je na tom smutné. Vieš kým tie body nezíska pre mnohích bude stále lúzrom videli sme to po Muggelle (kde to bola jeho chyba rozhodne menej ako dnes) a dnes mal šancu ukázať že to tak rozhodne nie je a nechať na Muggelo potichu zabudnúť. A 2x to nevyšlo.
Vy s Unleash to vezmete ako chybu 22 ročného chalana ale takých je tu reálne koľko ?
@George Pre mňa to banalita bola, nemylslela som to tak že bol prvý čo sa mu to stalo ( len mi to celeé prišlo divné ako sa to odohralo). Ja to nejdem rozhodne brať ako katastrofu, JA si nemyslím že to z neho robí horšieho pretekára -ale ako píšem JA. A ani to nič nemení na mojom presvedčení že GR môže byť majstrom sveta (raz). Len viem čo ma teraz čaká aký naklad dostane a že ma to znova bude vytáčať.
Ja neverím tomu že GR pod prilbou neplakal to bolo vidieť z jeho tela po tom ako si tam sadol. Tvdiť že tie emócie boli hrané ? Nemyslím si George bol evidentne hotový a asi aj v šoku bolo to vidieť z jeho správania ako vystúpil . Ak by si bol v jeho situácií bol by si mentálne silnejší…ja nie. Ono to prebolí, prenesie sa cez to ale nedivím sa že tú situáciu už emočne neuniesol. Presne pre to že pokiaľ body nemá dáva vodu na mlyn všetkým pochybovačom, a preto že to stále bude argument ako nepotvrdil svoj talent a bla bla bla. A hlavne predstav si že niečo strašne chceš, drieš na to celý život, a vieš že sedíš vo Williamse kde šanca často nepríde ale potrebuješ sa ukázať lebo chceš byť raz v lepšiom tíme a vyhrávať. A keď si znova tak blízko stane sa ti toto.
Tie psychologické sondy Leclerca už ozaj opusť prečo stále veríš že to len hrá ?
TOTO PATRÍ VŠETKÝM 3
Trošku sme sa nepochopili. Mne asi ani nie je až tak ľúto tých hlúpych 2 bodov keď nad tým takto rozmýšľam tie ešte prídu a verím že ich bude oveľa oveľa viac ako 2. Na tom že tento chalan je v mojich očiach skvelý to nič nezmení. Aj keď to mrzí. Tie body mohli veľa zmeniť v jeho celkovom obraze. Už to nemusel byť jazdec vo Williamse bez bodov, ale jazdec ktorý dal 2 body aj vo Williamse. Toto mohli byť preteky kde by sme mohli kľudne povedať nebola to náhoda chalan to dal svojou prácou, talentom a schopnosťami. A toto mohli byť tie preteky kde by sa nič neposralo a kde by ich zvládol tip top od Quali až po cieľ a že by to boli také preteky, lebo v pretekovej rýchlosti neurobil jedinú chybu, a mal dobré tempo. To mohli byť preteky kde by zavrel mnohým ústa a ukázal všetkým že na to má …symbolicky v 63 kolách = bohužiaľ nevyšlo.
Mne je skôr ľúto to ako bude teraz znova vnímaný a ako mu mnohí naložia ( a znova sa napočítam už čakám na niektorých majstrov pera). Takže v blízkej dobe si so mnou asi užijete aj vy, lebo budem mať dosť roboty (dík Georgi
)
Ale čo mi bolo ľúto asi najviac bol ten pohľad na neho ako tam sedí na dne, úplne odovzdaný , nahnevaný, frustrovaný, smutný, s hlavou dole, a nadáva sám sebe. Neviem ja sama som sa cítila hrozne. Každopádne som zvedává na postrace rozhovor.
BTW To trošku na odľahčenie práve som videla na Instagrame fotky jeho frajerky z paddocku. Na jednu stranu asi dobre že tam teraz je, keďže tam teraz nie je ani jeho fyzio, určite mu dobre padne mať pri sebe blízku osobu. Ale na druhej strane bola aj v Muggelle…naskytá sa otázka nenosí mu to dievča smolu ?
(berte prosím s rezervou).
A ešte Button. Ham porazil v tíme troch majstrov sveta, ale Bretnix tu napíše príspevok ako by bol za celé ľudstvo, že s nikým nebojoval a nikto ho neberie ako legendu. Schumiho dvojky sa k nemu v preteku nemohli ani priblížiť a Webber s Raikonenom boli občas taký tragický, že Valteri je v porovnaní s nimi pán pretekár. Ham nie je podľa môjho názoru o nič horší ako Vettel, alebo Schumi, ale viacerí to nevedia prijať a tak si vymýšľajú argumenty, ktoré stoja na vode.
Neviem či on ale presne toto cítim ja.
Button ano, na toho som nezabudol, ale skor som mal na mysli iba rivalitu v boji o titul. Este by tam ale pravda mohol ist aj Raikkonen. Ale to je jedno,myslim ze podstata je celkom jasna aj bez toho, aby som vymenoval vsetkych rivalov.
Neviem. Výhru nad Alonsom by som veľmi nebral, keďže na tom boli bodovo rovnako. A s Buttonom aj prehral, aj s Rosbergom. Taká Schumiho dvojka prehrala s Hamiltonom titul len o pol bodu. No a aj Villeneuve bojoval s Hillom tiež o titul keď mali dominantné auto. Ak by Williams nestratil Adriana tak tiež mohli byť legendy.
Přesně si Schumachera popsal, on byl ten typ když nestačil, tak šel a zezadu podkopl nohy. To dělal už před vstupem do F1.
Jj, ostrý hoch, zachvílu ich tam vystriela všetkých…
Kimi z 18. místa v cíli devátý…
Bodovo rovnako, no v jeho prvej sezóne, to myslím hovorí za všetko. Inak štatisticky porazil všetkých kolegov, na šťastie čísla sa oklamať nedajú. Nikto nemá každú sezónu dokonalú, ani LH.