První místo 25 medailí?
Podle mě by měli rozdělit formuli na 3 podkategorie a ke každé vymyslet to bodování. A jsme ve hře.
No před tím snad bodovalo jen 6 vozů, myslím
neni na co cakat, za mna mohli jedno auto vylepsit uz tento vikend
Když dáš Strolla z toho pryč, tak to bude líp vypadat
To musíš ale brát v úvahu všechna pravidla v té době. Myslím, že zdaleka nebylo tolik omezení, která máme teď a zatím působí na vyrovnání pole čím dál tím hůř.
az ten komentář?
boli casy ked sa pocital iba pocet vitazstiev…pri remize sa brali do uvahu druhe miesta atd. V 50. rokoch sa bodovalo iba 5 priecok.
Jenže jestli mezi soupeří dvě kategorie (5 týmů a 5 týmů). Tak ta druhá kategorie prostě odvádí špatnou práci, proč by se jim mělo usnadnit bodování? když tam byl Virgin, Catherham a HRT, tak se taky bodovalo do 10 místa
za to co stroll spravil. penalta je malo
Jestli chceme posuzovat stejně, tak bych dal pencli 20s Sainzovi. Strollovi dodal dalších 10s a 2 trestný body
Až do roku 2002 bodovalo 6 vozů. Pak do roku 2009 8 vozů. Teď 10.
Tak nechceš to nasadiť na šprint proste holt dnešná F1 s tými šprintami bez testov.
Dostal za to míň trestných bodů než Alonso včera za sprint. A tak to má být
Ale já to neroubuju na letošní stav, letos je to fakt extrém. Však jsem psal příklad z minulosti.
u sainza to je nejak potvrdene, ze on za ten vlacik moze? lebo co som pozeral strollov onboard, tak sainz bol celkom daleko, alonso myslim za nim mal v pohode odstup, ricci to iste, len stroll sa vobec nepozeral pred seba a napalil ricciarda pred nim
Když tam byly týmy, které jmenuješ, tak byl v celé F1 daleko větší pohyb. Teď je to beton a situace se vyvinula tak, že týmy 6-10 soutěží jenom o rozbití auta a dopředu se nedostanou (pokud se neobjeví další Lawrence Stroll, a i tomu by to někdo musel prodat, což v současné době nikoho nenutí). Špatnou práci odvádí hlavně sdružení týmů, kterému to vyhovuje a nikoho dalšího mezi sebe nepustí, a takhle by se mohla soutěž aspoň trochu rozhýbat.