LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

První místo 25 medailí? :grin: :medal_military:

Podle mě by měli rozdělit formuli na 3 podkategorie a ke každé vymyslet to bodování. A jsme ve hře. :pray:

1 Like

No před tím snad bodovalo jen 6 vozů, myslím :man_shrugging:

neni na co cakat, za mna mohli jedno auto vylepsit uz tento vikend

Když dáš Strolla z toho pryč, tak to bude líp vypadat :smiley:

To musíš ale brát v úvahu všechna pravidla v té době. Myslím, že zdaleka nebylo tolik omezení, která máme teď a zatím působí na vyrovnání pole čím dál tím hůř.

za toto odobrat body

az ten komentář?

boli casy ked sa pocital iba pocet vitazstiev…pri remize sa brali do uvahu druhe miesta atd. V 50. rokoch sa bodovalo iba 5 priecok.

Jenže jestli mezi soupeří dvě kategorie (5 týmů a 5 týmů). Tak ta druhá kategorie prostě odvádí špatnou práci, proč by se jim mělo usnadnit bodování? když tam byl Virgin, Catherham a HRT, tak se taky bodovalo do 10 místa

za to co stroll spravil. penalta je malo

Já jsem proti. On si každý myslí, že když všem bude měřit stejným metrem, tak bude stejný výsledek.

2 Likes

Jestli chceme posuzovat stejně, tak bych dal pencli 20s Sainzovi. Strollovi dodal dalších 10s a 2 trestný body

Až do roku 2002 bodovalo 6 vozů. Pak do roku 2009 8 vozů. Teď 10.

Tak nechceš to nasadiť na šprint proste holt dnešná F1 s tými šprintami bez testov.

Dostal za to míň trestných bodů než Alonso včera za sprint. A tak to má být :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ale já to neroubuju na letošní stav, letos je to fakt extrém. Však jsem psal příklad z minulosti.

u sainza to je nejak potvrdene, ze on za ten vlacik moze? lebo co som pozeral strollov onboard, tak sainz bol celkom daleko, alonso myslim za nim mal v pohode odstup, ricci to iste, len stroll sa vobec nepozeral pred seba a napalil ricciarda pred nim

Když tam byly týmy, které jmenuješ, tak byl v celé F1 daleko větší pohyb. Teď je to beton a situace se vyvinula tak, že týmy 6-10 soutěží jenom o rozbití auta a dopředu se nedostanou (pokud se neobjeví další Lawrence Stroll, a i tomu by to někdo musel prodat, což v současné době nikoho nenutí). Špatnou práci odvádí hlavně sdružení týmů, kterému to vyhovuje a nikoho dalšího mezi sebe nepustí, a takhle by se mohla soutěž aspoň trochu rozhýbat.

https://twitter.com/F1BigData/status/1781956350995513388

Je to chyba Sainza

1 Like