Aspoň trochu by to objektivizovalo výsledky ve druhé polovině pole. Takhle bodují v podstatě náhodou.
David je moderní rodič, který rozmazluje děti.
Když se dítěti něco povede, tak dostane odměnu.
A když se jim něco nepovede, tak dostane ještě větší, aby nebylo smutné…
Se slovy: “Byl jsi skvělý, přiště to bude lepší.”
Jenže F1 nemá být o tom usnadňovat slabším zisk bodů. Kvůli tomu zavedli už cost cap…
Pak ať bodují všechny pozice.
To je prostě strašný
O cost capu je lepší nemluvit, pořád jsem si nerozmyslela, že je to blbost a výsledek zatím velká nula. Pokud je situace taková, že reálně mezi sebou závodí první pětka a pak mezi sebou druhá pětka, tak je to řešení, aby ta druhá pětka měla vůbec o co závodit a netvořila bezvýraznou hmotu bez rozdílu, to tam vůbec nemusí být.
Alpine je pouze o osminu slabší než Aston?
Je třeba najít pozitiva.
Mezi 5 a 6 už není 1s.
Přesunulo se to mezi 1 a 2.
Proč ne, taky by mi to nevadilo. Lepší než teď.
Přes negativa ony pozitiva nevidím
Já absolutně nerozumím tomuhle argumentu, o čem to mluvíte?
Dnešní stav je takový, že v druhé půlce rozhoduje dost často náhoda na haluz výsledek v nějakém dramatickém závodě. To je to co chceme?
V principu je to inflace bodů, ale vážně je to takový problém? Samo o sobě to ale není pomoc slabším, jak přesně by to měla být pomoc slabším? Platí to pro všechny stejně.
bodom som nikdy v statistikach neprikladal ziadnu dolezitost
Jenže ty to děláš emocionálně. Teď je nějaká situace, tak ji pojďme upravit.
Bude to takhle i další rok? Bude to takhle od 2026?
Ani vloni to takhle nebylo.
Absolutně nechápu, co se stalo. 5 a 6 tým je rozdíl masivní, to nepamatuji…
Hranice od kdy se boduje je v pořádku, začátek bodů má nějakou laťku, pokud se nenavyšuje počet týmů, nechci to měnit.
hlavne by bol vysledok sampionatu omnoho relevantnejsi a prehladnejsi
Já jsem naopak pro medailový systém a hotovo
Tak to by mělo úspěch asi jako první bodování sprintů .
ja by som bodoval vsetky pozicie okrem poslednej. Inak v MotoGP sa buduje az po 15. priecku a v inych seriach aj nizsie
Fred na press povedal, že po dnešku sa rozhodli nasadiť už niektoré časti na šprint do Miami. Celý upgrade je pripravený už od tejto VC ale nechceli ho nasadiť v šprintovom víkende a chceli čakať, ale že menia dynamiku a polovica upgrade príde už na Miami.
Když vyhrál Alonso titul, tak bylo 11 týmů a body dostávala jen top8 ne? A to ještě 10 až 1.
Nebo si to špatně pamatuji?