LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Aspoň trochu by to objektivizovalo výsledky ve druhé polovině pole. Takhle bodují v podstatě náhodou.

3 Likes

David je moderní rodič, který rozmazluje děti.
Když se dítěti něco povede, tak dostane odměnu.
A když se jim něco nepovede, tak dostane ještě větší, aby nebylo smutné…
Se slovy: “Byl jsi skvělý, přiště to bude lepší.” :slight_smile:

1 Like

Jenže F1 nemá být o tom usnadňovat slabším zisk bodů. Kvůli tomu zavedli už cost cap…

1 Like

Pak ať bodují všechny pozice. :upside_down_face:

2 Likes

To je prostě strašný
image

3 Likes

O cost capu je lepší nemluvit, pořád jsem si nerozmyslela, že je to blbost a výsledek zatím velká nula. Pokud je situace taková, že reálně mezi sebou závodí první pětka a pak mezi sebou druhá pětka, tak je to řešení, aby ta druhá pětka měla vůbec o co závodit a netvořila bezvýraznou hmotu bez rozdílu, to tam vůbec nemusí být.

2 Likes

Alpine je pouze o osminu slabší než Aston?

Je třeba najít pozitiva. :slight_smile:
Mezi 5 a 6 už není 1s.
Přesunulo se to mezi 1 a 2. :smiley: :sob: :sob: :sob:

1 Like

Proč ne, taky by mi to nevadilo. Lepší než teď.

Přes negativa ony pozitiva nevidím :woozy_face:

1 Like

Já absolutně nerozumím tomuhle argumentu, o čem to mluvíte? :grin:
Dnešní stav je takový, že v druhé půlce rozhoduje dost často náhoda na haluz výsledek v nějakém dramatickém závodě. To je to co chceme?
V principu je to inflace bodů, ale vážně je to takový problém? Samo o sobě to ale není pomoc slabším, jak přesně by to měla být pomoc slabším? Platí to pro všechny stejně.

1 Like

bodom som nikdy v statistikach neprikladal ziadnu dolezitost

Jenže ty to děláš emocionálně. Teď je nějaká situace, tak ji pojďme upravit.
Bude to takhle i další rok? Bude to takhle od 2026?
Ani vloni to takhle nebylo.

Absolutně nechápu, co se stalo. 5 a 6 tým je rozdíl masivní, to nepamatuji…

1 Like

Hranice od kdy se boduje je v pořádku, začátek bodů má nějakou laťku, pokud se nenavyšuje počet týmů, nechci to měnit.

hlavne by bol vysledok sampionatu omnoho relevantnejsi a prehladnejsi

2 Likes

Já jsem naopak pro medailový systém a hotovo :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak to by mělo úspěch asi jako první bodování sprintů :slight_smile: .

ja by som bodoval vsetky pozicie okrem poslednej. Inak v MotoGP sa buduje az po 15. priecku a v inych seriach aj nizsie

2 Likes

Fred na press povedal, že po dnešku sa rozhodli nasadiť už niektoré časti na šprint do Miami. Celý upgrade je pripravený už od tejto VC ale nechceli ho nasadiť v šprintovom víkende a chceli čakať, ale že menia dynamiku a polovica upgrade príde už na Miami.

1 Like

Když vyhrál Alonso titul, tak bylo 11 týmů a body dostávala jen top8 ne? A to ještě 10 až 1. :smiley:
Nebo si to špatně pamatuji?