LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Stojí za tím lobbing: Haas a Williams dávají pridanou hodnotu F1, novy tym by ji nepridal

Pokud tam nechaj dát alespoň těch 12 týmů, tak dejme tomu. S 10 jsem proti.

2 Likes

Lobing Aramca pro Strolla :grin:

1 Like

jj tiez si myslim, ze nejaky Williamsovci alebo Haasy, mozno aj audi na druhu stranu

to mi pripomina obecne riesenie situacii v dnesnej spolocnosti, ist v ustrety slabsim, ale nech sa to netaha do sportu, u ktoreho ide vylozene o to, byt najlepsi

ale mozno na to pozeram ja prilis uzavreto

1 Like

Jak jako zbali kufre? :smiley:

Hypoteticky.15151515

Já bych klidně uvítal počty:
1 místo-20 bodů
2 místo-19 bodů
A takhle bych obodoval všechny jezdce a týmy, kteří dojedou.

Bylo by to spravedlivé řešení a taky nejpřesnější.

1 Like

Pro Aston je zase nadruhou stranu výzva vyvinout auto se kterým hypoteticky Stroll vyhraje titul. Takže v podstatě koleje pod autem. To by je mohlo hnát dopředu. :smiley:
Ale stále si myslím, že mít ho v týmu není prorůstové…

2 Likes

Když rozdáš více bodů, tak sice bude krásné, že bude mít více lidí body, ale zároveň body ztratí svou hodnotu.
Nejvíc z toho bude vysmátá FIA, která si účtuje 6000$ za bod. :slight_smile:
Rozdat 8 bodů navíc za závod máš za rok nějakých 1.000.000$, zadarmo bez práce.
To je hezké.

4 Likes

Tak bez neho by nebol ani Lawrence Stroll a jeho investicie (ktore okrem inzinierov zahrnaju aj Alonsa). Z toho hladiska je Lanceova pritomnost v time absolutne klucova pre jeho rast.

2 Likes

Tym by si dal vypadkom prilis velky vplyv na vyvoj v sampionate.

V podstate ano, no :smile: body doniesol, koliziam sa vyhol :blush:

Nic spravedlivějšího ale nevidím.

Projekt Astonu Martin je postaven kolem něj

… to Alonso je tam nevíc :grimacing:

2 Likes

Problém Ferrari nebola degradácia ani nič iné. Celý problém Ferrari spočíva v tom že SF-24 nemá rada chlad. Minimálne do upgradov. Proste ako náhle je zima, to auto je tak jemné na pneu, že ich ani v RP nedokáže zahriať

To jo, ale na druhou stranu se aspoň trochu rozliší jezdci, kteří jezdí ve vozech slabší pětky a na body se dostanou jenom při mimořádné náhodě. To taky není dobré.

Jako možná máš pravdu, možná je to ideální kombinace pro Strolla. Alonso jim vozí výsledky ve všem a táhne to talentem a motivaci postavit mega auto maji u Strolla na 2026 a když se to podaří tak Alonsa kopnou do zádele. No ho.ní se mi hlavou černé scénáře teď. :upside_down_face:

Jo no, tohle jsem právě taky četl. Docela děsivý.

Rozšíření bodovaných pozic je jen dobře. Pak se nebudou stávat takové anomálie jako když Kubica porazil na body Russella :grin:

6 Likes

A co je na tom dobrého? Že řekneš: je kluci, vam to nejde, rak místo makaní vám usnadníme zisk bodů?