Stojí za tím lobbing: Haas a Williams dávají pridanou hodnotu F1, novy tym by ji nepridal
Pokud tam nechaj dát alespoň těch 12 týmů, tak dejme tomu. S 10 jsem proti.
Lobing Aramca pro Strolla
jj tiez si myslim, ze nejaky Williamsovci alebo Haasy, mozno aj audi na druhu stranu
to mi pripomina obecne riesenie situacii v dnesnej spolocnosti, ist v ustrety slabsim, ale nech sa to netaha do sportu, u ktoreho ide vylozene o to, byt najlepsi
ale mozno na to pozeram ja prilis uzavreto
Jak jako zbali kufre?
Hypoteticky.15151515
Já bych klidně uvítal počty:
1 místo-20 bodů
2 místo-19 bodů
A takhle bych obodoval všechny jezdce a týmy, kteří dojedou.
Bylo by to spravedlivé řešení a taky nejpřesnější.
Pro Aston je zase nadruhou stranu výzva vyvinout auto se kterým hypoteticky Stroll vyhraje titul. Takže v podstatě koleje pod autem. To by je mohlo hnát dopředu.
Ale stále si myslím, že mít ho v týmu není prorůstové…
Když rozdáš více bodů, tak sice bude krásné, že bude mít více lidí body, ale zároveň body ztratí svou hodnotu.
Nejvíc z toho bude vysmátá FIA, která si účtuje 6000$ za bod.
Rozdat 8 bodů navíc za závod máš za rok nějakých 1.000.000$, zadarmo bez práce.
To je hezké.
Tak bez neho by nebol ani Lawrence Stroll a jeho investicie (ktore okrem inzinierov zahrnaju aj Alonsa). Z toho hladiska je Lanceova pritomnost v time absolutne klucova pre jeho rast.
Tym by si dal vypadkom prilis velky vplyv na vyvoj v sampionate.
V podstate ano, no body doniesol, koliziam sa vyhol
Nic spravedlivějšího ale nevidím.
Problém Ferrari nebola degradácia ani nič iné. Celý problém Ferrari spočíva v tom že SF-24 nemá rada chlad. Minimálne do upgradov. Proste ako náhle je zima, to auto je tak jemné na pneu, že ich ani v RP nedokáže zahriať
To jo, ale na druhou stranu se aspoň trochu rozliší jezdci, kteří jezdí ve vozech slabší pětky a na body se dostanou jenom při mimořádné náhodě. To taky není dobré.
Jako možná máš pravdu, možná je to ideální kombinace pro Strolla. Alonso jim vozí výsledky ve všem a táhne to talentem a motivaci postavit mega auto maji u Strolla na 2026 a když se to podaří tak Alonsa kopnou do zádele. No ho.ní se mi hlavou černé scénáře teď.
Jo no, tohle jsem právě taky četl. Docela děsivý.
Rozšíření bodovaných pozic je jen dobře. Pak se nebudou stávat takové anomálie jako když Kubica porazil na body Russella
A co je na tom dobrého? Že řekneš: je kluci, vam to nejde, rak místo makaní vám usnadníme zisk bodů?