LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Vodné pólo . Inak som zvedavý akú drámu z toho spravia v Netflixe

Mali normálne jazdiť od začiatku, hoci aj za SC, trať by sa možno zlepšila dosť na to aby sa dalo jazdiť.
A toto naťahovanie je už nechutné, hlavne voči divákom na trati, z tohto už nič nebude…

Za 50 rokov vypustia milión dronov na oblohu a spravia krytý okruh počas dažďa.

Áno bohužiaľ. Na jednu stranu vyhlási, že je old school fan a v zápätí povie, že sa mu veľmi páči akým smerom sa vydala Formula.

Netuším prečo je to odpoveď na tvoj príspevok.:joy::joy:

Už sa asi jedna len o to kto bude znášať škody za vrátené vstupné , možno aby sa vyplatila nejaká poistka a mohli deklarovať že sa oni ako organizátor spravil všetko preto aby sa jazdilo. Ďakujem za príjemne strávenu nedeľu.

Dalsi… Jazdit sa NEDA! Vysvetlime: auta su lahke a podlahou pomaly na zemi. Cize ked tecie cez trat voda tak ti cele auto zdvihne na tu vodu a z auta sa v sekunde stava cln, ktory nema kormidlo. Je jedno kto v tom aute sedi, proste brzda, plyn aj volant je ti na nic. To auto ti zdvihne ci ides 5km/h, 10, 50, 200…

Druha vec je viditelnost. Max vpredu je stastny, ale ta vodna triest za nim je nezvladnutelna. Mozu to byt najlepsi piloti na svete, ale ked zatocenie volantom neprinasa ziadny efekt a maju v podstate zaviazane oci, tak to len caka na katastrofu, to nic s pretekanim nema.

Jedna vec su pravidla, ktore dovolili polozit to auto tak na zem, druha je viditelnost, s ktorou nikto nic nespravi. Je to jeden pretek za par rokov, zavod v Spa by som chcel vidiet, ale nic s tym nespravime

1 Like

Nehovor, že si nečakala, že sa niečo poserie.

Nehovoriac o tom že za 2 kolá by dobehol posledných nešťastníkov o kolo a bol by na tom istom.

Ja som si ho teraz prepol a ledva pustí Richtra k slovu :joy:

Tu to vidím na Russelove prekliate a.k.a Hulkovu kliatbu. :smiley: Chalan si vybojuje 2.miesto na štarte a preteky pravdepodobne zrušia.

@Lacike82 logika “TOP tímy ruky preč od neho” naberá znova raz reálnu podobu. :smiley:

Snáď ale odjazdíme aspoň tie tri kolá.

1 Like

Už sa teším na tie meme s Russelom.

Hulk bol oproti Russellovi dieťa šťasteny. :laughing:

Musím byť sarkasticky. Mám to v povahe

No neviem či úplne dieťa šťasteny ale hej. Aspoň mal šance na body, Russell nemá pomaly ani to. :smiley: Aspoň teraz nie.

3 kola nech to chlapci hecnú, hoc aj za SC. Nech má Russell to pódium. :smiley:

Ale bolo by to polovičné pódium. To sa nepočíta.

Koho by si v momentalnej situacii angazoval ty?

Od dnes, ked sa ma bude manzelka pytat, ci sa tuto nedelu ide Velka cena budem odpovedat, ze “mozno?… ak nebude prsat”! Smiesne co tieto dnesne primadony predvadzaju. V 80 rokoch sa o 14:00 startovalo a hotovo, bolo jedno co sa dialo. Dnesni “pretekari” na buduce nebudu chciet jazdit, lebo je moc teplo. Jazdit sa bude len za sucha, v uplnom bezvetri, pri teplote +20 - 23 st. Sam som bol priamo na viacerych GP, preto mi je luto hlavne divakov v Spa na okruhu. Mercedesy su ale nastavene viac na suchu trat, takze dnes sa nejazdi.

Boli by z toho body, to už by sa hádam počítalo aj pre teba. :smiley: