LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Chladno, zamračené a dokonca i hrozba dažďa. Veľká cena Belgicka bude poriadne dlhá a napínavá, a bude v nej rozhodovať každá zákruta. Spraviť chybu bude veľmi ľahké. Kto ich spraví najmenej a kto sa stane dnešným víťazom? Štart pretekov je naplánovaný na 15:00.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/40317/live-velka-cena-belgicka-2021

Red Bull má na toho druhého jazdca “šťastie”.

Tomu sa hovorí “vďaka” za novú zmluvu :sweat_smile:

Dúfam, že to George nenapáli do Maxa, lebo potom má Hamilton už druhého “wingmana” istého :smiley: ak bude stále pršať, tak sa to hádam podarí vyhrať Maxovi, pretože tie tri desatiny medzi ním a Hamiltonom sú podľa mňa aj kvôli nastaveniu auta. :slight_smile:

Ak tento babrak ma byt to najlepsie z coho RB mal na vyber tak musia byt naozaj mimoriadne zufali. Skoda, mohli dat este sancu Gaslymu, lenze faktor Marko zial nepusti.

Gasly by bil na tom istom. Jeden pretek je hore jeden dole. Drzia ho tam len preto aby nevyznel na vysmech ich cely program a aby dokazali s AT zarobit aspon obcas nejaky vysledky/peniaze

Peréz znova potvrdzuje, že je lepšia dvojka ako Bottas, ánó?!

Inak CZ stopa je dnes bez komentátora. Smutné.

Presne na to myslím už od včera . Už pár krát spravil nejaký kiks aj za SC a ak bude premotivovany môže trafiť Maxa . Potom Wolf vysvetlí že mu zobral prítlak a stala sa “mala” chyba.

1 Like

No a kedze by bol na tom istom ako Perez, nepirde ti prave z tebou menovaneho dovodu logickejsie, aby bol v ackovom time?

Ocekavam postartovni crash, neco kolem Russella, sejme Hamiltona v prvni zatacce apod, urcite budou yellow flags, mozna i red, Verstappen pujde do cela.

Zaujímavá diskusia na Sport2 o tom, kto kde skončí na 2022. Co si myslíte vy?

Ja dúfam že BOT nepôjde do Alfy nehodí sa mi tam , ale do Wiliamsu za Russela

Zatiaľ som tam neprepol :slightly_smiling_face:

Jestli prestupy, jedina vec Russell, jinak nic, vsichni si budou nechavat stavajici piloty skrze rozjetych novych projektu.

Osobne očakávam letmý štart ako v F3

Urcite neco bude, mohlo by, ale v ramci bezpecnosti.

Nech už to dopadne akokoľvek, tak dúfam, že nedôjde k havárii. Nech sa ukáže, či kvalda niektorých pilotov bola čisto o šťastí a nie schopnostiach.

1 Like

Je to na modré gumy?

Nazdar ľudia. Nejaký stream? Najlepšie ktorý nieje náročný na net? Ideálne aby som to mohol kukať 360p. Som na chate bez signálu a WiFi na chate má 1-3Mbit. Ďakujem za pomoc.

Wtf. Ten Perez, čo sa presne stalo?