Skús streameast
Poslal som ti správu na stream
Pneu do mokra síce majú ale autá nie.
Aby to nakoniec nebolo tak, že budú čakať a čakať a potom keď konečne odštartujú, tak o dve kolá prezujú na prechodné
Budou čekat tak dlouho, až podmínky začnou vyhovovat Mercedesu.
Kto hovorí o bezpečnosti?
Ide o tom že sa auto neudrží na trati.
Zbytočne vysvetľuješ, on to nepochopí.
By ta auta mohli k té trati přilepit.
https://iptv.stream2watch. sx/video/formula-1-belgian-grand-prix-2021 odstráň medzeru v linku. a poskúšaj tie kanály, niektorý bude fungovať.
Samozrejme aj ja som za to aby sa jazdilo ale každý kto sleduje formulu posledné roky určite postrehol aké sú tie monoposty nevyspytateľné. Takže posielať ich s akýmikoľvek gumami by bola samovražda.
Peréz nemá iné auto ako ostatní.
Vždyť já souhlasím. Byl to jen vtip.
Marko uz zacina medialne šikanovat Pereze.
V momente ako som zbadal v studiu Boučka tak som to vypol a zapol stream Sky. To im co napadlo?! Na Sky analyza pocasia a na Sport2 Eisele hovori ako zalozil fan hlasovanie s Boučkovými pokusmi o vtipy, wtf…
No snad odštartuju co najskor ako to bude možné. Po tych tyzdnoch bez F1 a este k tomu moja najoblubenejsia trat s takymto poradim a dažďom, sem s tým. Ale ak bude prilis prsat tak to nevidim ružovo po vcerajsku.
Ja viem ako si to myslel, dúfal som že si to dotyčný prečíta
Len aby to neposuvali dokiaľ sa ešte zhoršia podmienky a napr. nebude môcť štartovať záchranný vrtuľník a dajú Red Flag alebo ani neodstartuju.
Určite percento kol musia odjazdiť aby mohli dať polovičné body . Ďalší problém bude viditeľnosť bude sa zotmievat .
Stačí, aby se odjela více než dvě kola a dává se polovina bodů. K plnému počtu bodů se musí odjet alespoň 75% závodu.
rozsekalo ma práve
Nechcel by som byť ten divák. Celý víkend opršaný.Choroba formou soplíku istá a ešte aj štart odkladajú o niekoľko desiatok minút. Čistá tragédia zaplatiť si za to žev konečnom dôsledku budem iba chorý