Mňa celkom prekvapil ten dosť extrémny nepomer odjazdených kôl a získaných bodov, 2-3 kolá a polka bodov, plné ale až za 75%…
Toľko sa to bude naťahovať, že mohli Perezovi radšej postaviť celú formulu.
Podľa mňa by ich mali vypustiť von, nech tam aj desať kôl krúžia za SC, nech to vysušia a pretekať.
Ale keby to spustili a niekto by tam havaroval a nedajbože zomrel tak by ste tu všetci plakali že prečo to nezastavili a prečo ich pustili na trať.
Tragédi v diskusii.
Máš pravdu. Takéto trate by mali zrušiť a treba pretekať na letisku.
Česká stopa je na vypnutie zvuku.
Ja nehovorím ze to treba zrušiť, ale treba mať trochu triezvu predstavu. Rád si pozriem preteky a nie drifty formul
Co si tam nechali Boučka spolukomentovat?
Úžasné preteky by to boli za SC, to si radšej pozriem jak sa hraju v pitlane než kukať na preteky za SC.
Dráma jak hovädo.
Za všetko môže Russellova karma. Akonáhle skoro získal PP, tak bolo jasné, že sa v závode niečo poserie. Len som nečakal, že sa to poserie pre všetkých. To je proste megakarma. Ruky preč od neho.
nenarodil sa nahodou ten isty rok ako padli dvojicky?
F1 je už príliš meka úprimne pozerám F1 od 1997 a úprimne jazdili sa preteky aj v horších podmienkach ako sú dnes plus dnes sú autá bezpečnejšie ako pred 10/15 rokmi tak fakt nechápem prečo sa čaká tak dlho sú to jazdci ktorý patria medzi najlepších na svete tak snáď by mali vedieť kde sú ich limiti tak by skratka by šli pomalšie ale nie ted čakáme a úprimne je to nuda ako svinia
Krásny zvuk má ten medical car
Normálně by už ten závod býval skončil (nebo se blížil ke konci).
Pochybuji, že začne.
Myslím že sa zhodneme že Bouček šťastie nenosí
Len keby dali ten štvorliter do formuly, tak v Monaku nevytočí vracačku
To trojhodinové odpočítavanie sa vraj zastavilo o piatej.
Jasne aj za to že prší, aj slnko svieti, nebo je modré
Mohli mať pripravený veľký nafukovací bazén a jazdci si mohli dat 10 v 10 futbal na vode.
Odložili sa niekedy preteky na pondelok?