Viacerí potvrdzujú, že hlavným problémom je viditeľnosť, tak nech teda idú ako cyklisti časovku, každých 30s napr. odštartuje jeden z boxov a potom zoradiť podľa toho kto dá tých 44 kol najrýchlejšie
Je to len moj osobny nazor ale ja by som ich nechal pretekat. V minulosti sa tiez za takychto podmienok jazdilo a auto su dnes ovela bezpecnejsie. Taketo pocasie proste patri tiez k F1 a aj ked viem, ze to je nebezpecne tak si myslim, ze ked dokazu v F2 alebo F3 za takychto podmienok jazdit tak nechapem preco v F1 nie.
A bohuzial tento scenar presne pasuje Mercedesu a hraje im do karat. Bohuzial
na Sky su nejake konstrukcie ohladom toho ze Pereza opravili kedze preteky este neodstartovali ale uz jedno kolo z preteku odpocitali akoby uz pretek zacal co vlastne odporuje dovodu preco mu bola umoznena oprava , takze by mal byt kolo pozadu
Tomas ja tiez suhlasim ak nebudu startovat tak by mohli vratit fanusikom peniaze
ved uz tam pekne zmokli
Ja som za… Stačí 2 kola aby odišli za SC viac nepotrebujem
A Williams zdvojnásobí svoje body
Ale start neproběhl, jen dva předkola.
Bezpečnejšie sú z pohľadu možnej havárie ale nie z pohľadu ovládateľnosti za mokrých podmienok. To si treba uvedomiť.
Tie monoposty sú neovladatelne, dostaneš aquaplaning a si v mure. Síce to pre žiješ ale body nemáš
ti co su mimo sedadiel na zemi predsa dostanu zlatu zilu ako bonus
Ved prave , ziadny start , zelene svetla nezhasli ale kolo odpocitali ako ked sa opakuje start. takze je z toho taky chaos .
V pravidlách sa nevyznám, ale čo som videl v F3, tak tam bolo prvé kolo po štarte označené ako 1/14 (pôvodne sa malo ísť 17 kôl)
Dobrý chaos v tom je zdá sa, nech to radšej celé zrušia a nedávajú body…
Jako reklama na žvýkačku to má Lance Stroll za čtyři s vykřičníkem.
Ale musia ísť aspoň cieľovú rovinku bez SC, aby boli preteky považované za odštartované
Ztrata jednoho kola, asi by nebodoval, ale jet by ho asi nechali.
Perez ma auto na 99% připravené.
Práve v takýchto prípadoch sa krásne prejaví bordel v pravidlách.
Oni sa tam doťahujú o slovíčka čo je mechanická podpora a či sa už počíta ako pretek presun na štart a čo je v danom momente povolené.
Toľko mediálneho priestoru čo má Williams za posledné 2 veľké ceny, mal Williams naposledy možno pred 5 rokmi
Aj za SC sa dá havarovať. Takže by som sa toľko neradoval. Poznáš vetroplachovu smolu.
Mne tie Ričardove beatsy pripadajú jak z Chorvátska zo stánku pri pláži.