LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Viacerí potvrdzujú, že hlavným problémom je viditeľnosť, tak nech teda idú ako cyklisti časovku, každých 30s napr. odštartuje jeden z boxov a potom zoradiť podľa toho kto dá tých 44 kol najrýchlejšie :smirk:

Je to len moj osobny nazor ale ja by som ich nechal pretekat. V minulosti sa tiez za takychto podmienok jazdilo a auto su dnes ovela bezpecnejsie. Taketo pocasie proste patri tiez k F1 a aj ked viem, ze to je nebezpecne tak si myslim, ze ked dokazu v F2 alebo F3 za takychto podmienok jazdit tak nechapem preco v F1 nie.
A bohuzial tento scenar presne pasuje Mercedesu a hraje im do karat. Bohuzial

2 Likes

na Sky su nejake konstrukcie ohladom toho ze Pereza opravili kedze preteky este neodstartovali ale uz jedno kolo z preteku odpocitali akoby uz pretek zacal co vlastne odporuje dovodu preco mu bola umoznena oprava , takze by mal byt kolo pozadu :confused:

Tomas ja tiez suhlasim :slight_smile: ak nebudu startovat tak by mohli vratit fanusikom peniaze :slight_smile: ved uz tam pekne zmokli

Ja som za… Stačí 2 kola aby odišli za SC viac nepotrebujem :joy::joy::joy:

A Williams zdvojnásobí svoje body

3 Likes

Ale start neproběhl, jen dva předkola.

1 Like

Bezpečnejšie sú z pohľadu možnej havárie ale nie z pohľadu ovládateľnosti za mokrých podmienok. To si treba uvedomiť.

Tie monoposty sú neovladatelne, dostaneš aquaplaning a si v mure. Síce to pre žiješ ale body nemáš :joy:

ti co su mimo sedadiel na zemi predsa dostanu zlatu zilu ako bonus

2 Likes

Ved prave , ziadny start , zelene svetla nezhasli ale kolo odpocitali ako ked sa opakuje start. takze je z toho taky chaos .

V pravidlách sa nevyznám, ale čo som videl v F3, tak tam bolo prvé kolo po štarte označené ako 1/14 (pôvodne sa malo ísť 17 kôl)

Dobrý chaos v tom je zdá sa, nech to radšej celé zrušia a nedávajú body…

2 Likes

Jako reklama na žvýkačku to má Lance Stroll za čtyři s vykřičníkem. :disappointed:

Ale musia ísť aspoň cieľovú rovinku bez SC, aby boli preteky považované za odštartované :wink:

1 Like

Ztrata jednoho kola, asi by nebodoval, ale jet by ho asi nechali.

Perez ma auto na 99% připravené.

Práve v takýchto prípadoch sa krásne prejaví bordel v pravidlách.

1 Like

Oni sa tam doťahujú o slovíčka čo je mechanická podpora a či sa už počíta ako pretek presun na štart a čo je v danom momente povolené.

Toľko mediálneho priestoru čo má Williams za posledné 2 veľké ceny, mal Williams naposledy možno pred 5 rokmi

Aj za SC sa dá havarovať. Takže by som sa toľko neradoval. Poznáš vetroplachovu smolu.

Mne tie Ričardove beatsy pripadajú jak z Chorvátska zo stánku pri pláži.

1 Like