No hej, treba si zaplačkať, to všetko zlý zlý Mercedes.
Môj tip a ja mám vždy pravdu.
Do 17.50 prestane pršať a potom pustia preteky na toľko kôl koľko stihnú.
Už nie (15 znakov)
Tak to dúfam, že skutočne budeš mať pravdu. Ale oni to už len kvôli tým peniazom čo sú v tom musia pustiť. Aspoň na tie tri kolá za SC.
Ani nie je mi to jedno. Co s tým viem urobiť?
Nič.
Ak to pustia tak super ak nie tak nestane sa nič hrozné.
Ja som za bezpečnosť radšej ako pódia ci body
Ale podľa mňa na par kol to pustia za SC aby dali nejaké body.
Do Red Bullu?
Vettela.
Tým zná, Binotto je za horami, s výjimkou dvou chyb (Bahrajn + Silverstone) jezdí letos velmi dobře…
Když nechám bokem, že je vázaný v AM…
Bodaj by. (150000 znakov)
Nepočítalo jemu ani keby vyhral
Ale on je ekoterorista a oni vyrábajú lacnú sladkú sracku ničiacu organizmus takže nie som si istý či je mentálne stotozneny s tym ze by tam znovu pretekal.
Strelím tu taký tip, že aj keď sa bude jazdiť za SC, tak Verstappen to napáli do Maylandera a Russellovi sa určite niečo pokazí.
“Ekoterorista”… to přeháníš.
A planeta je v tahu, to musíš vidět taky. Trochu Grety potřebuje jako sůl.
Malo sa jazdiť. Sám šofér Medical caru povedal, že trať je jazditeľná, že je to len o viditelnosti. za desať kôl by to vysušili, neprší až tak husto.
Bezpecne neboli ani v minulosti a jazdili. Lenze novodobi piloti a fanusikovia akosi stratili gule. Taky Lauda obrazne povedane naskocil z nemocnicneho lozka rovno do monopostu…
Ja viem, ja s nim súhlasím. Ale k aktívnemu jazdcovi sa to podľa mňa nehodi a dosť to rozhadzuje jeho koncentráciu. Ale inak s nim úplne súhlasím.
Je opravdu takový problém připravit v Zandvoorthu dva závody? Kvalifikace se už odjela…
A zase trepeš dve na tri a zbytočne útočíš. Vidím, že už si na nervy. Kľud. Raz to Russell zlomí. Možno.
Takže Hamilton to znova vyhrá.
Máš vždy pravdu tak prosím povedz či to raz zlomí alebo nie