Nečudoval by som sa. A v Zandvoorte by Max vrátil úder a bol by späť v hre. Ale to su také moje výstreli do tmy. Ten Russell je ale podľa mňa reálny.
Buď to zlomí alebo sa zlomí.
Ale podľa zákulisných info to už zlomil a podpísal s Mercedesom. Čo viac od neho chcieť?
A keď zapršalo v JP, odstúpil z pretekov aj keď by v podstate bezproblémovo vyhral titul.
On by bol najradsej, keby sa formulky ovladali na dialku. Prava kralovna motorsportu s najlepsimi z najlepsich jazdcov.
To sa neda pocuvat. To bol krok totalne vedla, radsej nech Richter komentuje sam.
Teraz tam pošlú autá na údržbu, kde boli doteraz? Dúfam, že celé toto divadlo bude poriadne kritizované…
Ja som na teba nereagovala
To si riadne zadrel clovece.
Keď silno prší, aký to má zmysel? Mali dať jedno medzi každú formulku?
To už je len divadlo , už sa jedná len o to aby mali argumenty že sa spravilo zo strany organizátorov a promotéra maximum aby sa pretek išiel a kto bude znášať prípadne škody. Podobné jak v Melbourne 2020 keď tam počas pandemie nahnali tisíce ľudí len aby im oznámili že rušia pretek . Naťahovačky.
Co si stěžujete? Normálně by už bylo dávno po závodě. Takhle máte už hodinu navíc. Přikovaní k obrazovkám můžete sledovat, jak tam … prší. Prohánět se po trati úklidovou četu taky nevidíte pokaždý. A k tomu ten úchvatný český komentář…
Ved kto sa na to neciti, nech nejazdi, s tym plne suhlasim.
Ved kludne tam doteraz mohlo prsat tak, ze udrzbove vozidlo by bolo zbytocne. Ake divadlo? Takmer kazdy jeden povedal ze nic nevidi. A ked sa podmienky nezmenili tak sa nezmeneli.
A ještě jsem zapomněl na jedinečné představení M.Mesiho, který vymýšlí pravidla, jako když vytahuje králíky z klobouku.
Wau… V živote by som si nepomyslel, že budem pozerať F1 s Eiseleho trápnym komentovanim, ale s tým Boučkom prerazili dno…
na nete mas free streamy
Preto uz pozeram Wolves vs United a ked zacnu preteky, co pochybujem, zapinam rovno Sky. Hento je naozaj uplne dno na Sport2
A čo keď mám na nete free streamy?
škoda, že nemám TV, rád by som si vypočul toho Boučka, že čo dáva keď ho tak chválite
nemusis pocuvat sport2 komentatorov