LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Nečudoval by som sa. A v Zandvoorte by Max vrátil úder a bol by späť v hre. Ale to su také moje výstreli do tmy. Ten Russell je ale podľa mňa reálny.

Buď to zlomí alebo sa zlomí. :wink:
Ale podľa zákulisných info to už zlomil a podpísal s Mercedesom. Čo viac od neho chcieť?

A keď zapršalo v JP, odstúpil z pretekov aj keď by v podstate bezproblémovo vyhral titul.

On by bol najradsej, keby sa formulky ovladali na dialku. Prava kralovna motorsportu s najlepsimi z najlepsich jazdcov. :smiley:

To sa neda pocuvat. To bol krok totalne vedla, radsej nech Richter komentuje sam.

Teraz tam pošlú autá na údržbu, kde boli doteraz? Dúfam, že celé toto divadlo bude poriadne kritizované…

1 Like

Ja som na teba nereagovala

To si riadne zadrel clovece. :joy:

Keď silno prší, aký to má zmysel? Mali dať jedno medzi každú formulku?

To už je len divadlo , už sa jedná len o to aby mali argumenty že sa spravilo zo strany organizátorov a promotéra maximum aby sa pretek išiel a kto bude znášať prípadne škody. Podobné jak v Melbourne 2020 keď tam počas pandemie nahnali tisíce ľudí len aby im oznámili že rušia pretek . Naťahovačky.

1 Like

Co si stěžujete? Normálně by už bylo dávno po závodě. Takhle máte už hodinu navíc. Přikovaní k obrazovkám můžete sledovat, jak tam … prší. Prohánět se po trati úklidovou četu taky nevidíte pokaždý. A k tomu ten úchvatný český komentář… :joy:

Ved kto sa na to neciti, nech nejazdi, s tym plne suhlasim.

1 Like

Ved kludne tam doteraz mohlo prsat tak, ze udrzbove vozidlo by bolo zbytocne. Ake divadlo? Takmer kazdy jeden povedal ze nic nevidi. A ked sa podmienky nezmenili tak sa nezmeneli.

1 Like

A ještě jsem zapomněl na jedinečné představení M.Mesiho, který vymýšlí pravidla, jako když vytahuje králíky z klobouku.

Wau… V živote by som si nepomyslel, že budem pozerať F1 s Eiseleho trápnym komentovanim, ale s tým Boučkom prerazili dno…

1 Like

na nete mas free streamy

Preto uz pozeram Wolves vs United a ked zacnu preteky, co pochybujem, zapinam rovno Sky. Hento je naozaj uplne dno na Sport2

1 Like

A čo keď mám na nete free streamy?

škoda, že nemám TV, rád by som si vypočul toho Boučka, že čo dáva :smiley: keď ho tak chválite

nemusis pocuvat sport2 komentatorov

1 Like