Máte asi korytnačiu pamäť keď sa tu opierate o zvýšenú bezpečnosť monopostov.
Nie je to tak dávno co zomrel mladý chalan a druhy má v háji obe nohy. Kde bola vtedy ta bezpečnosť?
Tuším to bolo v SPA
TRAGÉDI ste tu.
Máte asi korytnačiu pamäť keď sa tu opierate o zvýšenú bezpečnosť monopostov.
Nie je to tak dávno co zomrel mladý chalan a druhy má v háji obe nohy. Kde bola vtedy ta bezpečnosť?
Tuším to bolo v SPA
TRAGÉDI ste tu.
Myslel som polovicne body. O tom na Sky hovoria dookola. Ze aj Mazepin dostane pol bodu
Mas problem so zakladnym pochopenim elementarneho textu? Smrte poklesli nie kvoli tomu, ze sa nejazdi za dazda, ale KVOLI tomu, ze monoposty su bezpecnejsie.
Nedostane… Neskončil v prvej desiatke
Nesúhlasím ty elementárny jedinec
To, ze nesuhlasis a si sprosty ako vedro gitu, nie je moj problem.
A tebe zase chybaju zakladne znalosti fyziky ked toto ides porovnavat.
Najviac sa raduje sobotný jazdec.
Chvalabohu, že ty tie znalosti máš. Aspoň niekto neumrie sprostý.
Jaj to tu bude Russell zas za hrdinu… Ešte nech mu dajú titul jazdec dňa…
Asi takhle. Závody se kvůli počasí ruší i v alpském lyžování - a taky by se dalo říct, že ten sjezd prostě každý/každá sjede tempem, které považuje za bezpečné. Spíše se vyjevují dva z četných a nevyřešených problémů současné F1. Ten první: auta jsou natolik citlivá na větší podmínky, že při každém větším dešti jsou prakticky neovladatelná. A druhý: organizace seriálu je natolik tristní, že nemá ani záložní plán pro případ, že nějaký závod nelze v neděli realizovat. V tenise nebo alpském lyžování se třeba odehraje finálě, resp. závod o den později nebo se (alpské lyžování) přeloží na jiné místo a jiný termín.
Ved o tom presne hovorim… Ze pri Hamiltonovom stasti by Verstappena zostrelil bud on, Bottas alebo niekto iny. Takto som rad ze tie body ma Verstappen isté, ked aj polovicne.
Driver od the day nejaké typy? Inak RIC P4 to je asi jeho maximum túto sezónu
Ano, ja som nemal problem zakladnu skolu dokoncit.
Tak a týmto dažďom zmyl GR63 zo seba smolu a bude mat šťastie do nasledujúci pretekov vo svojom živote
Predstav si, že ja som nemal problém dokončiť ani tu vysokú Ty si ju možno ani nezačal
nevím co sa ostatním nelíbí, ale já s tebů sůhlasím
Neviem sa rozhodnúť medzi Maylanderom a van der Merwem…
Vettelovi by mali skontrolovať, či má dostatok benzínu.
Internet znesie, ja posudzujem na zaklade nazorov a je fakt, ze pri tych tvojich chybaju zakladne znalosti. A to ze si vklzol do osobnych utokov to len plne dokazuje.