LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Tiež by ma to pobavilo.

1 Like

Jak může Verstappen vést šampionát, když na Hamiltona najede (pokud se budou dávat body i při jízdě za SC, protože závod de facto neodstartoval ani teď) jen 5 bodů (ztrácí 12, ne?)?

1 Like

Zle som vypočítal. Nevadí, aj tak som spokojný :joy: Nebudem menit ten príspevok, som lenivé hovado

Stráca len 8 bodov. Nie 12

Nevedie. 15 znakov

Toto je regulerny podraz. Buď to mali nadobro zrušiť alebo pustiť. Rozdávať body za toto je svinstvo a bude to bolieť o to viac, keď zisk bodov za tento trapas rozhodne šampionát.

4 Likes

Asi to pro dnešek zabalím. Nevypadá, že by ještě něco mělo být.

Naozaj nechapem co tu niektori hovoria. Kazdy z jazdcov povie ze ten dazd je prilis silny ale ludia z gaucu budu nadavat ze preco nejdu. Vcera sa nadavalo ze maju jazdit za kazdych podmienok v Q a presne som vravel ze to nie je prvy ani poslednykrat co kvoli dazdu je cervena vlajka. A zaroven su niektori schopni nadavat ze sa do F1 pridava prilis vela nahodnosti pre “zabavu”. A presne to by bolo dneska keby to odstartuju. Nevedia ist rovno na rovinke ale maju ist na hrane v kazdej zakrute ako je Spa? “Je to na nich ake zvolia tempo” - uplne hlupy argument ale to zjavne ani nema zmysel vysvetlovat ze preco.

1 Like

“Kazdy z jazdcov”

Asi pozeram ine preteky.

V minulosti sa jazdilo v daleko horsich podmienkach a za viditelnosti a ano, je na nich, ake zvolia tempo.

3 Likes

Problém je hlavne v riaditeľstve pretekov, pustiť to na 2 kolá za SC je vychcanstvo, nič iné.

1 Like

Pripomeň mi koľko je úmrtí za roky 1950 az 2000 a koľko je od roku 2000?

Nech viem :slightly_smiling_face:

Sorry, nečítal som správy hore :smiley:

Áno máš pravdu, ale prehliadas bezpečnosť áut, ktorá je dnes úplne inde než v rokoch 1950 - 2000

2 Likes

Pripomen mi, ako sa menili bezpecnostne specifikacie monopostov a ich pevnost? Ked si sprosty, nereaguj.

1 Like

Ty si to absolútne nepochopil.

Práve preto ze sa jazdí vo viac konzervatívnych podmienkach je aj menej zbytočných úmrtí. Čiže súhlasím s tým aby sa radšej stokrat prehodnotila situácia.

Čítaj s porozumením, prosím.

Odpustené :joy:

Tak potom čo sa ozyvas? Sám seba takto uraziť :joy:

S tym suhlasim

@SaLaDiN cize to davas za vinu jazdcom ze sa boja?

Ja osobne by som aj celkom bol rad keby odjazdili 2 kola kvoli bodom. Pri Hamiltonovom stasti by to este vyhral a Verstappena by zostrelil niekto.

Neodjazdili? Ja vidím 4 kolá na formula1 com ale bohvie ako to majú domotané aj oni

Asi pozeras inu sezonu, Hamilton a jeho kolega je velky zostrelovac tuto sezonu a fakticky, aj velku cas kariery, snaha bola.

Vidis a napriek tomu ti jazdci v tych rokoch do aut sadali. Vedeli ake riziko to obnasa a sami sa rozhodli, aku mieru rizika a s akymi nasledkami podstupia.

Tak, koniec trapasu.