Aby se mu chudákovi neztratilo i to auto.
Jedno z mála pozitiv: pět bodíků je pět bodíků.
Aby se mu chudákovi neztratilo i to auto.
Jedno z mála pozitiv: pět bodíků je pět bodíků.
nevšiml sem si, že by mu
nějaké chyběli
Chceš mi povedať že taká situácia aká nastala pri Hubertovi nemohla nastať dnes? Kde sú tie základné znalosti? Predvitatelnost situácie odkedy patrí k fyzike? Mohlo sa stať to isté čo sa stalo Hubertovi, podstatne vyššia pravdepodobnost že sa to stane za dažďa bola dnes ako vtedy.
Mne naopak stačí ze ty tie znalosti máš a napriek tomu stratíš drahocenný čas komentovaním príspevkov takého mentála aký som podľa teba ja
To nie je moj problem, ze si si nevsimol.
Totálna šaškáreň.
Je to síce výsmech ale dnes mi to úprimne nevadí a asi to mnohí chápete že po tom všetkom.
Aj keď ako získa George prvé podium? Bizarne, jasne ze nie keď vedie 3/4 prerekov
Ako to bolo s tým šťastím? Myslím že dnes ho všetko dostal späť v najlepsiom možnom momente pre neho aj tím.
Dnes to podium dal tzv. Na Lewisa Hamiltona =z hovna hrad
Russell dneska “konečne” prelomil všetkú tú smolu a nikto nemoze uz hovorit ze ju priťahuje ako Hulk Pretože toto je najviac lucky pódium ake kedy bude mať.
bylo to mířené na mňa?
To bude najkratší Eisking debrífing z dnešných pretekov.
Nie, nedal ho dnes, dal ho včera. Ale “odjazdiť” takého necelé 3 kolá, to by som sa za tie body hanbil. ALe jasné, história sa nepýta.
Nie, trafil som nesprávnu šípku
Bolo to určené pánovi so znalostami fyziky.
A ze verím ze ich bude ešte veľa ale väčší bizar už nebude
Ja aj slzu pustím na pódiu asi
Každopádně the best race ever. Závod, v kterém se nezávodilo ani vteřinu…
Sranda ze keď majú stástie iný tak to je relevantné… Hanbiť sa nie je za čo to kolo zašiel on na Williamse
Áno je to bizar ale za to všetko konečne.
v pořádku, pán se znalostmi fyziky by měl možná oživit to co sa učili
Russellova smola pokračuje ďalej. Minule konečne získal body, ale jeho kolega ich získal ešte viac. Dnes získal pódium, ale spôsobom, ktorý je jeden veľký trapas.
Aj keď získa nejaký dobrý výsledok, tak to je vždy taká horká a kontroverzná výhra.
Tak já to na jedné straně Russellovi opravdu přeju.
Na druhé to je skutečně “lucky”, protože podle mě by to v závodě neudržel a propadal by se polem - s tím autem by cokoli jiného byl šok.
To máš ako Valenciu pár rokov nazad - ani jeden predbiehaci manéver
Ak by sa jazdilo a mal by šťastie, nepovedal by som ani pol slova. Dali body za povozenie sa za SC, nesúťažilo sa ani sekundu, nikto nikoho NEMOHOL predbehnúť.
Presne, 3 kolá reálne a nie za SC a bol by na konci prvej desiatky