LIVE: Veľká cena Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ty kde zijes? Vsak hrali sa s Ferrari. Podvodnici s mercedesu maju obrovsky naskok.

2 lajkov

Presne tak

Nateraz sa dá vratit hneď späť a ťažko sa to drží lebo to ešte nevedia používať

Ale akonáhle sa naučia používať ten overtake mode tak to bude k niečomu

Ako to aj práve komentujú, že oni s tým vlastne ešte prebiehať nevedia

1 lajk

Najviac by som to asi prirovnal k Andreeho letu balonom na severny pol. Pred zaciatkom boli naznaky viac nez zle, potom to na chvilu vystrelilo hore ako raketa a nasledne sa chvilu zufalo teperilo do ciela a po prvej tretine uplne zrutilo.

V skratke - Mercedes vyhra aj na autopilotovi a v podstate len kruzili, aby neukazali cely potencial. Ferrari je na starte ako na steroidoch, ale potom ako zvysok pola bez naroku. Strategia zodpovedala ich rychlosti. Z principu museli ist nieco ine ako Mercedes, lebo cisto rychlostne by si neskrtli.

Ak sa ma na spici tento rok diat nieco zaujimave, tak snad len suboj Red Bullu a Ferrari, McLaren zatial s odstupom len stvrta sila.

Potesili Bearman a Lindbland.

Predbiehanie nestalo za vela a bolo o tom, komu na konci rovinky skor dojde. A bez znacnej rychlostnej vyhody to ani moc neslo. Uz to, ze sa Russell v prvom stinte nevedel dostat pred Leclerca bolo velavravne a suboj-nesuboj Norrisa s Verstappenom to zaklincoval.

A auta zneli a vyzerali, akoby mali poruchu.

Taka 2014 minus by som povedal.

8 lajky

S velkou pravdepodobnostou mas pravdu, zial :slight_smile:

1 lajk

Arvid bombastičný. :flexed_biceps: Dokonce si dovolil nádherný souboj s Emilem. Snad se Helmut nebude chtít vrátit, aby mohl Emila bránit? :grin:

2 lajkov

Ale Max jel taky pěkně. Mějte se tady :smile: .

2 lajkov

Krásné shrnutí. Jen bych ještě dodal, že při souboji Norrise s Verstappenom člověk ani tak nekouká na auta jako na stav baterie, když to tam v grafice ukazovali. Smutné.

Jel super. Vlastně mě celkově překvapil výkon RB+RBPT,
Prokazuje se, že @Triper měl s odhadem na kvalitu vlastních motorů pravdu.

1 lajk

Puffe nech toho, víš že to není pravda

3 lajkov

No shrnul bych to tak, že pravidla nejsou dělané na závodění a pro hard F1 fanoušky, ale pro DtS fans, kteří se jen krátkodobě koukají na závody a tleskaji objíždění

2 lajkov

Vsak porazil len stredopoliarov. Asi sa po starte z 20. miesta nedalo cakat viac, ale keby neodstupili Hadjar a Piastri tak je 8. Ziadny zazrak.

2 lajkov

Ferrari dnes nebylo bez nároku, smůla s SC, je mi to jedno vadí mi když někdo píše něco jiného než jsem viděl.

Neviem co je viac pokazene.
Ci F1 s novymi pravidlami, alebo toto forum po update :sweat_smile:

3 lajkov

Ja si pamatam, ze @helmutko v jednej z tych nekonecnych diskusii so zelenym trojistkom avizoval, ze Mercedes v Australii vyjde z garaze a vsetkym nadeli sekundu. Mal pravdu.

A co sa teda tyka dnesneho vitaza, tak pre mna to najlepsie zhrna citat z Rick and Morty:

“When you’re an asshole, it doesn’t matter how right you are, no one wants to give you the satisfaction.”

Kazdy si z toho moze zobrat, co chce.

5 lajky

Já vím, že jo.
Kvalifikaci podělali na plné čáře, a dnes místo závodění, a na focus na souboj s Mercedesem, tak hleděli sami na sebe. A taky to prokaučovali.
Jinak rychlostně naprosto stejná úroveň.

Piastri nezvladol ani instalacne kolo, nie to este 58 kol v pretekovom tempe. Ale urcite by skoncil pred Norris… Ak mas teda vestecku gulu tak mi prezrad presne skore dnesneho derby Slavie so Spartou, podam na to 10€

3:0 a Irving červená.

Mna skore dnesneho derby Slavie so Spartou absolutne nezaujima. Pokial ide o mna, tak som si myslel, ze Slavia Sparta je jeden tim.

Myslel som ze tvoja vestecka gula to ale bude vediet.