Gratulácia Mercedesu. Ferrari je v hre. Ak by lepšie zvládli pit, mohli reálne bojovať o víťazstvo. Čím to je, že Russell pôsobí tak nesympaticky?
Verstappen sa sice rychlo predral dopredu ale Norrisa nevedel predbehnut polku pretekov. Rovnako tazko sudit podla jednych pretekov ze su “jednoznacne”.
Asi se určitý ústup dal trochu čekat. Oscar jezdil tenhle víkend líp, takže škoda, že jsme ho neviděli v závodě.
Gratulujem podvodnikom s mercedesu, tolko podvodnych titulov ziskat od 2014, to je zazrak.
Nechapem ako niekto moze pozerat F1 na Nova Sporte. Dneska som rozmyslal ze si zaplatim Voyo na mesiac lebo tam bude Slavia proti Sparte a ze pozriem na Nova Sporte aj F1 ale pri predstave ze mam pocuvat Eiseleho tak ma to rychlo preslo
Nebýt smůly Ferrari s SC obraz závodu byl jiný, máme tady dva týmy na velmi těsné úrovni, starty Ferrari jsou top, klidně můžou letos vyhrávat závody nevidím v tom žádný problém.
Mercedes vyhrál, ale nedominuje.
AUDI v prvním závodě na bodech.
Tak gratulacia Mercedesu k double.
Ferrari ale vykonnostne pekne (tu zrejme druha sila), obaja ![]()
McLaren tempo slabota, hoci som necakal, ze Lando za sebou Maxa udrzi, ti boli 3. a 4. sila, daleko pred zvyskom pola.
Za mna stale pozitivne prekvapenie forma Audi, Arvid tiez pekne a Hadjar smola…
Zo samotnej VC mam zmiesane pocity.
Ista nepredvidavost pomohla, ale kvalita samotneho zavodenia je ![]()
Ehm, v Q skoncili vedla seba a vybural sa v instalacnom kole… Nemyslim ze sa moze povedat ze jazdil lepsie ![]()
Však to byl pěkný závod. Hodně předjetí, pěkné souboje.
Pokud by Ferrari nepodělalo kvaldu i závod, tak tempo mají. Ferrari mohlo být v klidu 1-2.
Neviem či by som to nazval smolou, ako Ferrari fan.
Mercedes bol definitívne rýchlejší, aj keď myslím že rozdelení stratégie počas toho prvého VSC to mohli aspoň spraviť zaujímavejšie. No nič, očakávam El Plan tohto roku.
Ferrari jednoducho zatvorilo oči pred vývojom závodu, a šli si po svojom
Sky Sports dneska komentátoři v pohodě, žádné emotivní řvaní a přehnané výlevy a nesmysly, takže jsem je nechal mluvit. Jinak z minula mám odzkoušeno že vypnutí zvuku a nahrazení muzikou je pohodová volba.
Tréninky se nepočítají, ale často něco napovědí a on byl celou dobu rychlejší. Lando je moje srdcovka, ale mohli jsme mít lepší celkové porovnání, jak to McLarenu jede.
Nechtěl jsi napsat RIP Astonu?
Ono, zo začiatku to má jasnú tendenciu byť zaujímavé, ale keď sa prach usadí a všetci si nájdu rytmus, tak bude väčšina súbojov vyzerať, ako to medzi Landom a Maxom
, taký o ničom “prd vo vetre”. ![]()
Eisele sa rozhodol pokračovať v bulvárne urážlivom spôsobe komentovania viď žuvačka pre Aston. Možno by sa mohol sústrediť na priebeh a komentovanie technických záležitosí počas VC.
Ja zvyčajne pozerám na F1 TV, ale nestíhala som tak som len rýchlo zapla telku
Ale dnes ako som zaspala a nechcelo sa mi počas toho už zapínať na notebooku a prepájať to na TV
Alebo inštalovať f1tv na telke počas preteku nakoľko mám nový televízor tak ju tam nemám
Podľa Pepu je to ale napínavé….takže extra sranda ![]()
Byla to smůla protože otevření i zavření pitlane bylo proti Ferrari, nedalo se nic dělat.
Ferrari, Leclerc se do SC střídalo ve vedení s Russellem a Lewis se k nim dotáhl, když k tomu připočtu extra F-Starty nemusel bys být po dnešku skeptický. Odstup MER vs FER v cíli odpovídá tomu smolnému SC.
Ale Arvid super, ne? O moc lepší začátek si přát nemohl.