LIVE: Veľká cena Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Síce je pekne,ze trepú ako Mercedes neusiel naše TV trio

Akurát problém,je ze Mercedes už 20 kôl šetrí gumy, ide 36 na hradoch a ide to isté čo Ferrari

Na to nejako zabudli

Nevie niekto dokedy ma Nova Sport prava na F1? Mohlo by to Apple kupit aj na Slovensku a v Cesku.

Tak načo takto tlačí na tie gumy?

Asi sa snaží niekoho dobiehať nie ? A z Ferrari je to on co ide o pol sekundy rýchlejšie

Presne to píšem hore

Zase majú brutalny prehľad v pretekoch a vytvárajú neexistujúce napätie

Ale pri našom šťastí ti 2 budú aj keby to kúpil ktokoľvek

Vsak Leclerca. 13123124124124

Tak ak je len toto jeho ambícia tak super

Ak by mi niekto povedal, ze Borto na Audi bude ku koncu prvej VC 9ty, tak tazko uverim :slight_smile: :+1:

4 lajkov

Skor by som povedal, ze len toto su jeho moznosti. Ci ma teraz len ambiciou najst dalsiu sekundu rychlosti?

Antonelli práve tresol 22.5 na 39 kovových gumách

To asi stačí a hovorí sa všetko.

Lepšiu ukážku stavu poľa sme dostať nemohli.

Aj tých rozdielov voči zvyšku.

Veď to nebola irónia to bolo že ok v Tom prípade ok

Merc sandbagguje aby ADUO nebolo také veľké

To je celkom ocividne.

Arvida už tlačím očima do cíle, jinak se toho asi už moc nestane. Ferrari to zase jednou prokoučovalo, nicméně do dalších závodů je to slibné. Nakonec by ta sezóna nemusela být taková nuda. Formu Red Bullu můžeme jenom odhadovat, taky to asi bude slušné. McLaren zatím nic moc.

Ja si myslim ze McL je na tom este relativne dobre. Su 3./4. najryhlejsi a myslim ze ich development bude lepsi ako Ferrari. Ako zaklad do zvysku sezony to nevidim tak zle.

2 lajkov

Mercedes si zo všetkých robí dnes s prepáčením ■■■■

Oni sú schopný dať 22.6 na 43 kolovom harde ….ked už to nedáva ani Ferrari na lepšej gume

A na tlačovke nám zase povedia ako šli na maximum a podobne drísty

Pritom to evidentne bude maximálne klamstvo

Prídu ale rozhodne rozprávky ako to bolo dnes náročné.

Ak by aj nebol VSC tak by všetci šli na 2 stopy, tlačili tam co sa da a aj tak by ich minimálne Russell mal. Alebo by šli do stopu naraz.

Jedine čo im ide lepšie sú štarty zatiaľ. Ale inak je Mercedes momentálne zjavne inde.

Keby chcú a vymenia gumy tak idú o 1 sekundu na kolo snáď rýchlejšie

Moc to tak nevyzeralo na začiatku, ale double! :flexed_biceps:

2 lajkov

Su uplne jednoznacne stvrty najrychlejsi tim.

Vydřený závod.
Super výsledek. :+1::trophy::trophy:

2 lajkov

Citujem majstra sveta

Georgovi sa určite toto auto páči :rofl:

Ti exoti v Tom štúdiu Nova ozaj veria,že Mercedes nemohol ísť rýchlejšie a ze ten rozdiel na Ferrari je len VSC ? :face_with_peeking_eye: