LIVE: Veľká cena Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 04:33

Nebolo to jednoduché, ale zvládli sme to! Prežili sme zimnú prestávku a dočkali sme sa prvej súťažnej nedele nového ročníka. Aj sezónu 2026 otvorí Veľká cena Austrálie v Melbourne a odhalí, kto si domov odnesie prvú víťaznú trofej. Ste rovnako zvedaví?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228453/live-velka-cena-australie-2026

Tak dúfam, že som dnes nevstával tak skoro zbytočne.

Forza Ferrari :italy:

3 lajkov

Ďakujeme Piastrimu, že nám už pred štartom ukázal, ako to bude dnes v pretekoch vyzerať. Môj seriózny typ je, že polovica monopostov dnes nedojde do ciela…

Piastri si preniesol formu z minulej sezony. Krasa

Nestraš. To by jsme se zase moc nedozvěděli.

Dobré ráno vospolok. :slightly_smiling_face: Dúfajme, že to skoré vstávanie človek nebude ľutovať. :neutral_face:

3 lajkov

Nebude. Dnes to vidím na pestrý závod i když pár fanoušků asi bude zklamaných.

1 lajk

Najlepsia taktika na ranné preteky je neíst spať :sweat_smile: Teda až po ich konci

Hovorim si to iste, prijemne vstavanie a zabavu vsetkym :slight_smile:

Snad sa napriek negativnym ocakavaniam dockame aj niecoho zaujimaveho a nebude to nuda/fraska…

Vidim, ze prve vacsie prekvapko je Oscar, to bolo divne.

1 lajk

To bohužiaľ už nedávam. :sleepy_face:

@Ferda Popravde, o pestrosti veľkú pochybnosť nemám, je to pestré a ešte sme ani neodštartovali (Oscar bohužiaľ, chudáci diváci). Len či to bude pestré aspoň trochu športovým a dobre vyzerajúcim spôsobom. :face_with_peeking_eye:

tak poďme na to, pekný pretek a sezónu všetkým. Mercedesu obvzlášť :slight_smile:

1 lajk

Co provedl Piastri, nějak mi to uteklo.

Leclercccccccc konečne Forza Ferrari

2 lajkov

Tie skvelé štarty Ferrari sú skutočné :open_mouth:

1 lajk

Vybúral sa pol hodinu pred štartom

1 lajk

Wau, Mer a Fer - no som zvedavy na spolahlivost

1 lajk

Právě jsem chtěl napsat, že jsem zvědavý komu déle vydrží motor.

1 lajk

Tak toto predbiehanie je bulshit

Akože obchádzaju sa akoby ten druhý stal

Neskutočná blbosť

Zlate DRS tam to bolo aspoň napínavé

Teraz sa dá obísť lebo ideš zjavne rýchlejšie

Zaujimave prve kolo/start, Charles krasne a nateraz aj cele Ferrari :slight_smile:

3 lajkov