Ferrari nemohlo ist do boxov tak skoro evidentne oni by to nedali do konca na 1 stop vtedy
Snad si nemyslis, ze budem vyuzivat vestecku gulu na nezmysly? Navyse ta moja len analyzuje hypoteticke scenare a nepredpoveda buducnost.
Bojim sa toho ze to tak bude ale snad to bude 0:3 ![]()
Z tohto 1515151
Podvodnici s mercedesu gratulujem, zase podvodom budu brat majstrovske tituly rad za radom, ako hamilton od 2014.
Piastri a Hadjar boli cely vikend rychlejsi nez Norris. Mozem doplnit slovicko “asi”, ak ti to da pokoj na dusi, ale nepride mi to ako velmi odvazne tvrdenie.
Dnesnu VC F1 vyhralo Ferrari, podvodnici skoncili na konci.
Vzhladom na to ze Piastri sa vybural ako amater pol hodinu red pretekom, velke sance na nevyburanie sa v preteku by som mu nedaval.
Oči pre plač .. forza géniovia
.. aj keď reálne mohli ohroziť max Kimiho
Keby tlačil ešte viac, tak už by Georga predbehol. A to by bol zle, však?
Maximus biggus dickus štartoval reálne z 18miesta. Za ním oba Aston Martiny,Piastri a Hulkenberg ani neštartovali.
Dobré ráno.
Podle popisu to byl poměrně předvídatelný závod, takže jsem o nic nepřišel.
Podvodníci si dokrouží k titulům. Konec hlášení ![]()
Shrnutí pro Tebe ![]()
Kristovy rány, to se mě hned po ránu přitížilo. Tak dík no ![]()
Oh, to jsem nechtěl, to bylo omylem ![]()
Nie keby tlačil ešte viac v dobe keď som to napísala tak odstreli gumy a one stop by nedal
Toto bolo v dobe keď George hlásil že to dajú na 1 stop a Kimi že to je optimistic teda poznámka že je to moc čo dava a zbytočne agresívne s čím má problém cely víkend ….nabudúce skôr ako budeš trepať sprostosti tak si zisti fakty
Realne navyše Kimi dal na konci jedno 22.5 a George 2x 22.6 takže nikdy to ani len nehrozilo
A navyše keby si aspoň použil rozum pred týmto komentom tak vies ze ja mám Kimiho rada a dopriala by som mu nie len toto víťazstvo ale pokojne aj titul
Akurát si a) myslím že na Georga ešte nema a aj to ukázal b) George si to zaslúži skôr
Ale nič to nemení že Kimi for champion bude moja agenda hneď ako to vyjde Georgovi
Ved a co je na Tom nie pravda ?
Charles si nie 1x robí čo chce a ide za hranou a nie je to 1x a stále mu to.zatial prechádza
Minulý rok jazdil ako prasa nie raz
Lenže chutný ksicht to skryje
A to mne Charles ako pilot nevadí ani jeho agresivita
Ale malo by to mať medze
A dnes to zase chcel skúšať ale George ho dostal do tlaku aj tým ako jazdil on a nic mu nedal aj tým hlásením a preverovaním ze mu to neprejde
A vies kedysi boli šampióni dokonca u ktorých toto bola kvalita to len u Georga je to vždy zle
Tohle je prostě divný, kam to královna motorsportu dopracovala. To ubírání na rovinkách a to podřazování…
A pak hurá objíždění, mám víc nabito ![]()
![]()
Hybrid je za mě skvělej v osobáku, né v F1.
Kde išiel za hranou? Jeden z najlepších W2W jazdcov v histórii F1. S Maxom mali generačné bitky. napr Silverstone 2019. On si Georga vodil ako na vodítku.