LIVE: Veľká cena Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari nemohlo ist do boxov tak skoro evidentne oni by to nedali do konca na 1 stop vtedy

Snad si nemyslis, ze budem vyuzivat vestecku gulu na nezmysly? Navyse ta moja len analyzuje hypoteticke scenare a nepredpoveda buducnost.

Bojim sa toho ze to tak bude ale snad to bude 0:3 :wink:

Z tohto 1515151

Podvodnici s mercedesu gratulujem, zase podvodom budu brat majstrovske tituly rad za radom, ako hamilton od 2014.

1 lajk

Piastri a Hadjar boli cely vikend rychlejsi nez Norris. Mozem doplnit slovicko “asi”, ak ti to da pokoj na dusi, ale nepride mi to ako velmi odvazne tvrdenie.

4 lajkov

Dnesnu VC F1 vyhralo Ferrari, podvodnici skoncili na konci.

2 lajkov

Vzhladom na to ze Piastri sa vybural ako amater pol hodinu red pretekom, velke sance na nevyburanie sa v preteku by som mu nedaval.

Oči pre plač .. forza géniovia​:italy: .. aj keď reálne mohli ohroziť max Kimiho

Keby tlačil ešte viac, tak už by Georga predbehol. A to by bol zle, však?

1 lajk

O čom on furt točí?

1 lajk

Maximus biggus dickus štartoval reálne z 18miesta. Za ním oba Aston Martiny,Piastri a Hulkenberg ani neštartovali.

Dobré ráno.

Podle popisu to byl poměrně předvídatelný závod, takže jsem o nic nepřišel.

Podvodníci si dokrouží k titulům. Konec hlášení :face_with_tongue:

1 lajk

Shrnutí pro Tebe :squinting_face_with_tongue:

Kristovy rány, to se mě hned po ránu přitížilo. Tak dík no :smiley:

Oh, to jsem nechtěl, to bylo omylem :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Nie keby tlačil ešte viac v dobe keď som to napísala tak odstreli gumy a one stop by nedal

Toto bolo v dobe keď George hlásil že to dajú na 1 stop a Kimi že to je optimistic teda poznámka že je to moc čo dava a zbytočne agresívne s čím má problém cely víkend ….nabudúce skôr ako budeš trepať sprostosti tak si zisti fakty

Realne navyše Kimi dal na konci jedno 22.5 a George 2x 22.6 takže nikdy to ani len nehrozilo

A navyše keby si aspoň použil rozum pred týmto komentom tak vies ze ja mám Kimiho rada a dopriala by som mu nie len toto víťazstvo ale pokojne aj titul

Akurát si a) myslím že na Georga ešte nema a aj to ukázal b) George si to zaslúži skôr

Ale nič to nemení že Kimi for champion bude moja agenda hneď ako to vyjde Georgovi

Ved a co je na Tom nie pravda ?

Charles si nie 1x robí čo chce a ide za hranou a nie je to 1x a stále mu to.zatial prechádza

Minulý rok jazdil ako prasa nie raz

Lenže chutný ksicht to skryje

A to mne Charles ako pilot nevadí ani jeho agresivita

Ale malo by to mať medze

A dnes to zase chcel skúšať ale George ho dostal do tlaku aj tým ako jazdil on a nic mu nedal aj tým hlásením a preverovaním ze mu to neprejde

A vies kedysi boli šampióni dokonca u ktorých toto bola kvalita to len u Georga je to vždy zle

Tohle je prostě divný, kam to královna motorsportu dopracovala. To ubírání na rovinkách a to podřazování…

A pak hurá objíždění, mám víc nabito :battery::man_facepalming:

Hybrid je za mě skvělej v osobáku, né v F1.

5 lajky

Kde išiel za hranou? Jeden z najlepších W2W jazdcov v histórii F1. S Maxom mali generačné bitky. napr Silverstone 2019. On si Georga vodil ako na vodítku.

8 lajky