LIVE: Veľká cena Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

ja som sa nato vysral a radsej som dospal a dobre som urobil. Po prezreti zaznamu mi je jasne, ze toto je pre mna nepozeratelne.

1 lajk

Boha sledovat tvoje tupé komentáre to je jak za trest.. ty si uplne mimo realne mas braindamage nejaky lebo si absolutne tupá .. tvoje nazory su na urovni 13 ročného decká co sleduje svoj idol vsetko co spravi je dobre a vsetko co robia ostatni je zle.. RUS aj keby vystriela 10 ludi tak povies ze to bolo dobre a je najlepsi.. chod sa uz prosimta liečiť niekde tieto tvoje ho*na da tu absolutne nedaju citat a vsetkym si tu aj tak len na smiech a nikoho tu nebavis.. klud tu bol ked si tu nepridávala svoje srajdy

2 lajkov

povedal, ze z poza televizora to mohlo vyzerat lepsie ako spoza volantu.

Alonso přiznal, že dnes hodil do ringu ručník.

Tak ale tu ide všeobecne. Však to bol normálny manéver okej v tejto ére kde stratí prítlak to môže byť pre Georga nepríjemné ale to je závodenie. Tvrdo ale férovo

Klasický potkan Džordžo, komisári sa ani len neunúvali sa Charlesom zaoberať, tak nebezpečné to bolo.

Ufňukanec, dosť čo má nelegálny motor, fia za zadkom, titul vo vrecku, ale ide vyplakávať. Keď už má mať niekto z mercpodvodníkov titul tak radšej Junior, lebo táto planéta bude príliš malá pre ego Džordžopotkana

2 lajkov

Dufam ze takychto reakcii na kiks sa tu najde viac a viac. Sam by som to lepsie nenapisal. Dievcina si zije vo svojej paralelnej realite

2 lajkov

No tak mně stačilo pár kol a radši jsem šel ještě spát. RIP F1.

2 lajkov

Tak jsem si dal ten závod jeste jednou v klidu.
Byl to super závod. :+1:

Jj, pro fans DtS naprostá pecka.

6 lajky

Mezi Ferrari a Mercedesem je rozdíl 0,1s v prvním závodě pravidel. Je to pecka, když není někdo nikdo o 2s vepředu.
Jediným zklamáním jsou týmy od 5 místa.
Jsou hrozně daleko.

Ono, pôsobí to celé ešte viac sterilne ale zároveň to má výhodu v tom, že je nejaká zmena, ktorej sa treba prispôsobiť a tým pádom je v tom aspoň nejaký aspekt, ktorý to môže spríjemniť, inak by som to vyjadril asi tým meme s Jamesom Francom:

Začiatok zaujímavý, ako sa dalo čakať, jasné, že zo začiatku boli rôzne “súboje”, ale inak oproti minulým pravidlám, to nebolo niečo razantne neobvyklé, neskôr sa to ustálilo a bolo to viac-menej o tom istom, obzvlášť to bolo vidno aj súboji Max vs Lando, kedy by zrejme Max v minulosti asi Landa predbehol, keďže bol na nových pneu, ale nik nevie, či by ho vedel aj tak dotiahnuť, čiže vo výsledku možno horšie, pretože to bolo celé také “nijaké”. Čo už no, zostáva zrejme pozerať zase len F2ky/F3ky, čo je pre mňa osobne náhrada za F1ku, teda pravé pretekanie. :slight_smile:

1 lajk

Jj, proto Ferrari na nových pneu nedokázalo dojet Mercedes

5 lajky

tak jo, to dává smysl :smiley:

3 lajkov

Převezmou to jiní, život jde dál :man_shrugging: Mění se sport, mění se fanoušci, své publikum si to najde. Prostě závodění kolo na kolo, kde se tlačí tlačí a tlačí, což je pro mě alfa omega a co si člověk zapamatuje, teď vystřídá objíždění manažerů energie. Nekaž jim to.

3 lajkov

5 kol tam je větší rozdíl. Jinak ty linky jedou celou dobu vedle sebe.
Jsi cherry picker.

Však v pohodě, říkám pro fanoušky DtS je to výborný. Ale Puff to tu prezentuje, protože Mercedes dominuje, když byl Mercedes 4 nebo 3, tak si furt stěžoval na pravidla

4 lajkov

Já? Ty ukazuješ jen na začátek závodu jako odraz rychlosti a úplně ignoruješ to co se dělo po 25 kole

4 lajkov

Jo, výsledek s pocitem umí dělat divy, tomu rozumím. Faktem ale je, že tenhle sport by mě prostě nepřilákal tak jako tomu bylo v předchozí éře. Tam prostě člověk měl pocit že to opravdu něco je, tohle je Takešiho hrad. Člověk se na to mrkne, pobaví se, fajn.

2 lajkov