LIVE: Šprintová kvalifikácia v Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Sám jsi součást těch hádek, tak co kdybys koukl do zrcadla jako první, když se nad nimi povyšuješ.

5 Likes

Ja som s Kimiho SPP úplne v pohode, fandím mu a bodaj by to urval aj dnes a mal zápis aj z oficiálnej PP. Jediné čo ma bežne rozhodí, je nekonečná ľudská hlúposť a jej hlavný protagonista na tomto fóre si tu tradične ty. A asi dačo na tom bude, pretože mne tu hodí lajk na príspevok fanúšik Alpine, fanúšik Ferrari, fanúšik mcLarenu, zatiaľ čo u teba vidím akurát lajk od jedného, dvoch poskokov z AM úderky

5 Likes

Já se nad ně nepovyšuju, jen říkám, že nejsem na takové úrovni jako oni. Každopádně mi tu můžeš vyčíst co chceš, nezačnu tu kopat, jak máš víc účtů, že jsi komouš a podobně, jako ta jejich toxic banda

To bude tím, že si přehazuješ účty a sbíráš si lajky. Každopádně jestli si myslíš, že počet lajků je nějaký ukazatel věrohodnosti či kvality příspěvků, tak se podívej na výsledky voleb, tam zjistíš, že vítězové mají do kvalitních politiků hodně daleko :slightly_smiling_face:

Kdyby si jich nikdo nevšímal, tak by si někteří další účty nezakládali.
Doporučuji.

1 Like

Nic si z toho nerob, nie kazdemu bolo nadelene dostatocne, aby chapal rozdiel medzi PP a sprintovou PP. On za to nemoze, taky sa uz narodil, treba reklamovat u rodicov alebo ho brat s nadhladom. :slight_smile:

To je dost naivní Ferdo, Jos tu bude mít klidně 10 účtů, ten bez kopání a urážení na fóru nedokáže žít

Dámy a páni, schizofrénia v priamom prenose

6 Likes

Však Ferdovi nepíšu, že má víc účtů. Máš problém s psaným textem?

chudáček se v tom ztrácí

3 Likes

Hele, skupinka je tady, tak si ty zvratky tady užijte :smile:

1 Like

Počkaj teraz, musím si prepnút všetkých 5 účtov a nahádzať si lajky.

Na toto sa aj zabudlo. :sweat_smile:

@HellHogr @Hogar @Hunderdog , teraz podozrenie na @Jos_Is_Black , Honzi tu za chvilu bude mat tych 6 uctov, o ktorych neustale hovori. :grin:

Pardon, ale nejsem primitivní jako Jos, abych tu měl víc účtů. To se musíš obrátit jinam

2 Likes

Všichni kdo se někdy zmínili o Maďarsku jsi ty :smile: Naštěstí já ne, myslím :smiley:

2 Likes

Ty se v tom taky ztrácíš. :joy:

Ale je to zajímavý mít komplex na někoho, koho vůbec neznáš a takhle tupě lhát a útočit :grinning:

1 Like

Vonku krasne pocasie, sobotka, a Honzicek tu dostava jeden z najvacsich nakladov vobec uz aj od doteraz nezainteresovanych alebo neutralnych ludi. Este aj jeho verny hejter RB Ferda mu prilozil, ked sa Honzi chcel o neho opriet. Aj zvysni Honzici uz pochopili, ze je to marne, tak ho v tom nechali sameho, tak sa teraz len mozno preloguje na druhy ucet, aby to nevyzeralo ze je sam.

To sa nam zacala krasna sobotka. :grin:

2 Likes

Ani nie poslednych 24 hodin:

Honzik v praxi. :grin: