Ah, tak já jsem se taky několikrát zmínil o Maďarsku. Nejvíce mě usvědčuje tento koment
Ten je ztracenej ve všem, to je normální
Jakože Maďarsko je sprostý slovo?
… dokud to není v guinnessovce, tak se to nestalo
… stalo se to jedinečným identifikátorem multinictví
Tak snad nikdo nepojede do Maďarska na F1. To je automaticky za 4 další účty
Zajímavý, obviňujete kde koho z multinicku a najednou se vám to vrátilo.
Teď vážně, myslíš že tu měl někdo ze svaté trojice někdy jiný účet?
Ah sh*t, here we go again. Na toto nemám kapacitu
Co se mi vrátilo? Však ty tu lajkuješ tyhle srance cdlou dobu
… na co?
Že je Kimi nejmladší který to dokázal? Ale no tak, však jednou někdo překoná i jeho, je to normální.
Tuhle debatu jsem opustil už kdysi na zeleném webu, protože to většinou nemá řešení
Jen se z povzdálí bavím tou nesmyslnou debatou.
Díky za názor ke konkrétní otázce
Říkám, Dejv je Andrej místního webu, přisere se k nejvetšimu dnu, hlavně, že bude spokojenej
Dost pochybuju že tohle někdo překoná když je v pravidlech, že jezdit v F1 můžeš od 18. Velmi nepravděpodobné.
Nebuď na něj tak přísnej, on jen tápe a neví, zbloudilá ovečka mezi vlky, a ježky, … a tak.
Co má někdo překonat, když to prý ve statistice není?
Tak upřímně je otázka jestli to počítat. A zrovna od Puffa a Honzy tu bylo spousta řečí na to, jak jsou sprinty o ničem jen tak mimochodem
Presne ako vravíš, najmladší víťaz šprintovej kvalifikácie. Btw sa mi páči tá formulka “to dokázal” pod ňu sa dá schovať všetko a potom tvrdiť, že ste to mysleli inak.
Inak neviem, načo tu furt postujete nejaké fanpage obrázky, však sem postni jediný relevantný údaj a to oficiálnu štatistiku F1. Samozrejme, že si marketingové oddelenie nevyvesí správu, že je to najmladší držiteľ pole, ktoré sa ale do oficiálnych štatistík nepočíta