LIVE: Šprintová kvalifikácia v Miami | Magazín F1 - F1online.sk

@Hogar @HellHogr @Hunderdog

Míšo vole nedělej ze sebe křupana. Nýbrž poněvadž máte mentálne slabšieho kamaráta, tak sa sťahujete dole aj vy, zvyšní Honzíci.

Povedz nám, čo sú toto za nicky? A aká náhodička, že všetky sú private. :clown_face:

to neni fanpage, to je článek na oficiálních stránkách F1.
Dneska prostě uvidíme 18ti letého kluka na PP v F1.

1 Like

Sranda, že keď Piastri vyhral svoj prvý šprint, tak ho za víťaza pretekov nepovažovali. :grin:

Nech hľadám kdekoľvek, všade je stále uvedený Vettel. Prečo asi? :thinking:

Dnes má Kimi šancu to zmeniť v klasickej Q.

Stroll :heart: :grin:

Edit: Jinak abych přispěl k tématu, tak bacha na to, že tyhle druhořadé statistiky se můžou aktualizovat se zpožděním. Za týden klidně může být na každém druhém takovém webu, že Kimi2 je držel tohohle rekordu.

Áno, clickbaits musia byť. Potom si to otvoríš a je tam buď “any format” alebo “debut pole in Miami Sprint Qualifying”

Každopádne Kimi má dosť času zaradiť sa aj do oficiálnej štatistiky,.

1 Like

Však ano, no a? Je to nejmladší pilot, který bude na PP. O tom se tu přece celou dobu bavíme.
To, že se mu to zatím povedlo před sprintem na tom moc nemění. Ta kvalifikace je víceméně stejná, všichni se jí zůčastnili, včetně Verstappena, tak kde je problém? Uspěch to je stejný jakoby se mu to povedlo před zavodem, imho.

Že to nezapíšou do statistiky pro Q ti nikdo nerozporuje.

2 Likes

To byla krása. Nečekané, precizní, krásné.
Ať žije Kimi. :+1::+1::trophy:
The Goat.

2 Likes

Nick Hunderdog pravdepodobne nie je účtom HellHogra. Spravil som vtedy unáhlený záver, za ktorý som sa HellHogrovi ospravedlnil a ospravedlnenie bolo prijaté, čiže toto považujem za uzavreté.

1 Like

Web, z ktorého je screenshot, má tie štatistiky veľmi rýchlo a sú tam presné. :slight_smile:

Ešte som nenarazil na nejakú, čo by nesedela.

Proto nerozumím s tím co si tu psal Josovi.

Děláš fact checking statistik jo?
Tak to klobouk dolů. :+1:

1 Like

Si teraz hodil spiatočku nie ? Doteraz ste sa tu do krvi hádali, že Kimi prekonal Vettelov rekord a je najmladší držiteľ PP.

Nie, tá kvalifikácia nie je stejná, jazdí sa s mierne pozmeneným formátom čo sa týka času sekcií aj voľby pneu a hlavne každý ide na 100% v kvalifikácii na pretek, kde sa rozdáva najviac bodov. Navyše vo väčšine prípadov to je o jednom pokuse v SQ3

Ešte raz a naposledy, ja mu neuberám kredit za jeho SPP ale oficiálne neprekonal nič

1 Like

Já bych sprinty zrušil, zrovna včera jsem si říkal že jsem byl k tomu skeptický ale přesto otevřený a postupně je to ještě horší :smile:

1 Like

Já jsem snad nikde nepsal, že přepsal statistiky, jen překonal Vettela jako nejmladšího držitele PP, za tím si stojím. Že to je před sprintem mě nějak netrápí.

NVIDIA_Overlay_4euZxPDtlY

Tohle je ze Sky.

2 Likes

Nic proti KImimu, ale nelze to brát jako plnohodnotnou PP už protože ji zbytek pole nebere tak smrtelně vážně jako PP před klasickým závodem. Např. Russerl by zcela jistě nevypustil druhý pokus ve III.části kvalifikace, kdyby nešlo pouze o sprint atd! Ale OK, úspěch to na druhé straně zcela jistě je a mladému to do žil vlíje tak přepotřebnou sebedůvěru, jen na plnohodnotnou vítěznou kvalifikaci si bude muset ještě počkat. :slightly_smiling_face: Třeba se mu to podaří už dneska-přejme mu to. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jediný dôvod, prečo miestni Honzíci to tu vyhlasovali včera ako prekonanie rekordu najmladšieho jazdca na PP, je ten, že tento rekord dodnes drží Vettel.

Keby ten rekord držal Alonso, tak majú rovnaký názor, ako tu máme všetci príčetní. :slight_smile:

2 Likes

Tak to vypuštění od Russella bylo skrz to, že neposkládal dobrý kolo. Nebo si myslíš, že by Russell dobrovolně vzdal PP na sprint?

1 Like

Že by? :thinking: :cloud_with_rain:

1 Like

Nejvíc na h0vno je, že je to náhodně rozeseté v průběhu sezony. A jelikož mě pátek v průbehu normálního víkendu v podstatě nezajímá, tak většinou příjdu o sprintové kvali. :grin:

Jinak nejsem vyloženě proti sprint víkendům, někdy dokáže být sprint zajímavější než normální závod.