Od tebe jsem tu viděl tohle obvinění k mým směrem už jednou. Nějak jsem furt nedostal nic jinýho, než podobný názor a příspěvky. V tom případě Jos kromě svých 6 účtů tu má dalších 5 v podobě Pindi, Raptora, Helmutka, Rozvazane prázdné lednice, FW26.
Fakt nevím, že vás tohle baví
Btw, když jsem tu v testech psal, že je Ferrari ztracený letos, taky jsem tu dostal od tebe kartáč, že je to hejt. Opravdu to byl hejt, nebo Ferrari je ztracený vzhledem k vykonnosti?
Jo? Albon ti to hned volal po kvalifikaci jo?
Už se do tebe strefují i neutrálové, je čas se nad sebou zamyslet
No není to on, je to blbost.
@Explorer tu má problém, když někdo píše nehezky o Ferrari. To není můj problém. Tohle random ukazování prstů a ještě o ničem mi přijde dost zvláštní a zbytečný. Ale tak je vidět, že je jednoduší začít kopat, než se zeptat či ignorovat
Už fandíš Mercedesu? Přebíraj otěže, nepromeškej to. Víš že Puff časově omezil přihlášky
Tak dá se čekat, že to bude zase pain, ale i tak fandíme a nepřevlečema kabáty jako @Daaviid23 při první příležitosti
On ale nemůže za to že když se někomu rozhodne fandit, tak zjistí že ho to nebaví
Dejv je takovej Andrej, on to potáhne s kýmkoliv, jen když bude úspěch no
To záleží jestli k nim příští rok přestoupí Max.
Pokud ne, tak se prostě nebudu příští rok koukat.
Zkus sledovat bludišťáky (nebo jak to je), to by mohlo být pro Tebe jak dělaný
Naštvat konkrétně tolik lidí v jednom příspěvku bude asi zdejší rekord.
Nejsi náhodou Fiala?
Myslíš, že je pohorší srovnání s Josem?
Budou si brousit nůž na Tebe a zasere se tu celý web.
Vráť sa radšej k svojim zaručeným informáciám. Btw nový deň a stále vidím v offi štatistikách “the youngest pole sitter” Vettela. Asi si to páni z F1 zabudli prepísať Ale snáď to zlomí aj dnes a hodí to na oficiálnu PP, aby ste tu s Puff a tým tvojim pseudo druhým profilom neboli za totálnych idi0tov. Aj keď v tvojom prípade je už vlastne neskoro
Tak jim řekni, ať to tu nezasírají
Do začiatku dnešného šprintu to čo sme videli, po ňom oficiálne štatistiky, lebo na nejakú sprint Q si nikto ani nespomenie už zajtra. Ibaže by to bol jediný highlight víkendu, čo je v Miami dosť pravdepodobné. Ale teda snáď to urve aj dnes a bude pokoj
Tebe ta PP Kimiho nějak vzala, nechceš jít ven, projít se, rozdýchat se? Uděláš líp, než tu blej tvoje žluče
Každý kdo si to přečte, tak v tom cítí tu jednoduchost vyjadřování a stejné směřování myšlenek z toho textu (ať žije lobotomie), od začátku je zřejmé, že je to honzíček, už ho přestal bavit účet @Hunderdog parodovat Ježka tak si vytvořil nový a paroduje Jose, jak primitivní jedinec