LIVE: Šprintová kvalifikácia v Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Od tebe jsem tu viděl tohle obvinění k mým směrem už jednou. Nějak jsem furt nedostal nic jinýho, než podobný názor a příspěvky. V tom případě Jos kromě svých 6 účtů tu má dalších 5 v podobě Pindi, Raptora, Helmutka, Rozvazane prázdné lednice, FW26.
Fakt nevím, že vás tohle baví :roll_eyes:
Btw, když jsem tu v testech psal, že je Ferrari ztracený letos, taky jsem tu dostal od tebe kartáč, že je to hejt. Opravdu to byl hejt, nebo Ferrari je ztracený vzhledem k vykonnosti?

1 Like

Jo? Albon ti to hned volal po kvalifikaci jo?

… to bude jízda

1 Like

Už se do tebe strefují i neutrálové, je čas se nad sebou zamyslet :stuck_out_tongue:

4 Likes

No není to on, je to blbost.

1 Like

@Explorer tu má problém, když někdo píše nehezky o Ferrari. To není můj problém. Tohle random ukazování prstů a ještě o ničem mi přijde dost zvláštní a zbytečný. Ale tak je vidět, že je jednoduší začít kopat, než se zeptat či ignorovat

Už fandíš Mercedesu? Přebíraj otěže, nepromeškej to. Víš že Puff časově omezil přihlášky :thinking:

1 Like

Tak dá se čekat, že to bude zase pain, ale i tak fandíme a nepřevlečema kabáty jako @Daaviid23 při první příležitosti

On ale nemůže za to že když se někomu rozhodne fandit, tak zjistí že ho to nebaví :smile:

1 Like

Dejv je takovej Andrej, on to potáhne s kýmkoliv, jen když bude úspěch no

To záleží jestli k nim příští rok přestoupí Max.
Pokud ne, tak se prostě nebudu příští rok koukat. :grin:

Zkus sledovat bludišťáky (nebo jak to je), to by mohlo být pro Tebe jak dělaný :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Naštvat konkrétně tolik lidí v jednom příspěvku bude asi zdejší rekord.
Nejsi náhodou Fiala? :grin:

Myslíš, že je pohorší srovnání s Josem? :grinning:

Budou si brousit nůž na Tebe a zasere se tu celý web.

Vráť sa radšej k svojim zaručeným informáciám. Btw nový deň a stále vidím v offi štatistikách “the youngest pole sitter” Vettela. Asi si to páni z F1 zabudli prepísať :thinking: Ale snáď to zlomí aj dnes a hodí to na oficiálnu PP, aby ste tu s Puff a tým tvojim pseudo druhým profilom neboli za totálnych idi0tov. Aj keď v tvojom prípade je už vlastne neskoro

3 Likes

Tak jim řekni, ať to tu nezasírají :slightly_smiling_face:

Do začiatku dnešného šprintu to čo sme videli, po ňom oficiálne štatistiky, lebo na nejakú sprint Q si nikto ani nespomenie už zajtra. Ibaže by to bol jediný highlight víkendu, čo je v Miami dosť pravdepodobné. Ale teda snáď to urve aj dnes a bude pokoj

Tebe ta PP Kimiho nějak vzala, nechceš jít ven, projít se, rozdýchat se? Uděláš líp, než tu blej tvoje žluče

Každý kdo si to přečte, tak v tom cítí tu jednoduchost vyjadřování a stejné směřování myšlenek z toho textu (ať žije lobotomie), od začátku je zřejmé, že je to honzíček, už ho přestal bavit účet @Hunderdog parodovat Ježka tak si vytvořil nový a paroduje Jose, jak primitivní jedinec :slight_smile:

2 Likes