Enrico Cardile pristúpil na ponuku Aston Martinu, píšu talianski insideri | Magazín F1 - F1online.sk

Když se podíváš na poslední výsledky Astonu, tak by sis mohl vzpomenout jak se mé předpovědi vyplňují. :grin:

Ano souhlasím i s bodem číslo 3, ale ve Ferrari na slabou výplatu určitě netrpěl.

Tak na výplatu netrpí z hlavních inženýrů v F1 nikdo… a přesto jsou přestupy sem a tam na denním pořádku.

V poslední době se udělal z Cardileho velkej hlavou, to bylo Cardile sem, Cardile tam. Cardile toto a tamto. Zeptej se @Nordotor

Ale Ferrari je stále Ferrari a momentálně je na vzestupu, kdežto Aston se silně propadá.

Maďarsko :pinched_fingers:

V 2022 bojovali chvilku o titul. Pak byli jasně 2. nejlepší. Teď to lepí na 3-4 místě.

To není vzestupná trajektorie… To je taková sinusoida.

Myslíš, že po čabajkách bude mít Aston ostřejší vůz? :joy:

1 Like

Povedal by som, ze toto nebude o Newey-m. Skor to bude o tom ze Ferrari na jeho poziciu najalo pred rokom chlapa z Mercedesu.

Jos Verstappen jel o víkendu Rallye. :grin::grin:

4 Likes

Tohle on umí výborně. Taky jsem tady dával video kde skončil ve svodidlech.

Předpovídal jsi že Alpine nasbírá více bodů než Aston, nevyšlo to loni a nevyjde to ani letos, tak jakýpak tvoje předpovědi :smile: Předpovídal jsi že Alonso už s Astonem neprodlouží, a už vůbec ne s Hondou na 2026., a hle. Nech toho :face_with_hand_over_mouth:

I mistr tesař se občas utne. :grin:
Tehdy nikdo takový rozpad Renaultu neočekával, proto ta anomálie v odhadu.

Já Vasseurovi věřím. Sice to nemá ve Ferrari lehké, ale zatím se Ferrari skutečně zvedá.

Mě to přijde v podstatě stejné jak za Binotta… jen to mají fans zabalený v hezčím papíru a mašličku. :grin:

Kde se člověk podívá, tak je kolem Jose samá Škoda. :grin:

Možná jel zase nalitej. :grin:

Za Binotta bylo Ferrari buď komedie, nebo podvod.
Samozřejmě i teď dokáže Ferrari občas pobavit, aby bylo o čem psát, ale celkový dojem je mnohem lepší.

Připoměl jsi mi domácí úkol. Došlo mi pivo, které používám k léčebným účelům. :beer: