LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Už by si sa mohol skludniť. Až príliš horlivo brániš ten RB. Všade kde sa dá prilievaš.
Včera si tam vypisoval dookola o zadnom krídle McLarenu. Na jednu stranu riešiš tých čo kidajú na RB a na druhú robíš to isté.
Fakt, ako deti sa tu naťahujete. Čítať tu dookola o krídle a potom o tom, aký slabý boli v Q s dominantným monopostom je už fakt za čiarou. Leclerca rozhodilo v zákrutách, Ham mal chybu a šli prví na trať.
Myslím, že šprint a Q na závod už bude o niečom úplne inom. A závod samotný tak isto.

1 Like

Čo má tento tvoj komentár s tým, že som napísal, že RB vyhral o 0.012s a špeciálne livery by ich spomalilo o 0.03s, takže majú PP aj vďaka tomu, že sa na to livery vykašlali? :thinking:

1 Like

V hlavnim zavode zas dostanou pul minuty, to ti asi nedochazi, nic se nezmenilo.

Toto je tvoj jediný komentár ? Ano nemusel som reagovať naň, ale označiť ťa v novej správe, čo je zdĺhavejšie.

A ako teda branim RB?

Bolo zadne kridlo McLarenu nelegalne? Bolo. :white_check_mark:
Je existencia tohto systemu RB nelegalna? Nie je. :negative_squared_cross_mark:
Je pouzitie tohto systemu RB pocas parc ferme nelegalne? Je. :white_check_mark:
Vieme RB dokazat, ze ho pouzil a porusil tym pravidla? Nevieme. :negative_squared_cross_mark:
Skryval RB tento system a tvrdil, ze ho nema? Neskryval, netvrdil, bol verejne dostupny uz 3 roky v open source dokumentoch, ktore ma k dispozicii FIA aj konkurencia. :negative_squared_cross_mark:

Co z tohto nie je fakt? Mysliet si moze kto chce co chce, ale fakty su fakty a bez dokazu nemoze byt rec o podvode alebo diskvalifikacii (len v rovine spekulacii).

Co prosim? Ved McLaren do USA prisiel ako favorit a v SQ obsadili P4 a P16. Toto je za ciarou, ked to oznacim ako slabotu? :sweat_smile:

Colapinto nádhera. Ten bude překonat rekordy.

Takto jednoducho si mohol klásť otázky aj po Rakúsku, miesto besného hejtovania Norrisa a bránenia Verstapena.
Aj po Ang, Tal a iných VC 2021. Ale ty vidíš jedným smerom.
A ty si taký naivný a povieš, že to podvod neni. Neuviedli ani jedno plus, kôli ktorému to takto spravili.
A o favoritoch pomlčíme, lebo ty vidíš bezbranného Ver v slabom monoposte, čo jazdí čisto každú sezónu.

Prosim?

V Rakusku bola obrana Maxa na hrane (mozno za, to by bolo vidiet na telemetrii). Na druhu stranu Lando ho nebol schopny cisto predbehnut (2x mu yebol taku divebombu, ze len vdaka Maxovi sa nezrazili). Takze si nemaju co vycitat. A ta kolizia bola bezna situacia v tej zakrute (pozri si VC z ostatnych rokov), len doteraz vzdy jazdec na vonkajsku vyuzil aj asfalt za ciarou, ale Lando sa rozhodol, ze namiesto asfaltu tam vidi stenu a neuhol.

Co je na tomto branenie Verstappena a hejtovanie Norrisa?

Ano, toto vidim jednym smerom, ze vzdy bol na vine jazdec na vnutrajsku, ktory tam nemal co robit - v Anglicku Hamilton, v Taliansku Verstappen. Toto je hejt jedneho a branenie druheho? :sweat_smile:

Pravidla hovoria, ze to podvod nie je (mat takyto system), nie ja. Aj podla komisarov je OK, preto im ho v pohode nechali. Zakazane je len jeho vyuzitie pocas parc ferme, a aby to vedeli skontrolovat, tak ho zaplombovali pocas parc ferme. Vec vyriesena.

A to musia? :sweat_smile:

Čiže Lando nebol schopný a Max bol na hrane pravidiel ?
No veď áno, takto opisuješ všetky kontakty Verstapena.
Si bohužial zaslepený.

3 Likes

A bol? Dokazal ho predbehnut tak, aby sam nevysiel mimo trat?

Mas problem s ocami? :point_down:

Cista zaslepenost. :point_up_2:

4 Likes

Nie kamarát v Anglicku Verstapen zatváral do Hamiltona. V Taliansku ho úmyselne vybúral. Však vďaka tomu aj získal titul. Hoď sem teraz Bottasa.
A to nerátam koľko krát to pustil Ver na vnútrajšok horšie, ako Norris v Rakúsku. Škoda, že nemám takú pamáť, ale raz mu to pustil tak že šiel na šmyku a bokom monopostu vrazil do Hamiltona a vytlačil ho mimo trať, bez trestu. Vtedy sa tomu tlieskalo, že aký je Max jazdec a druhých trestajú.
Ja som čítal kopu tvojich komentov, nemusíme to tu riešiť na 5slohov.
Ver jazdí, ako prasa a FIA mu z nejakého dôvodu všetko toleruje.

1 Like

Komisari tvrdia to, co ja - Hamilton nesie prevaznu cast viny za koliziu v Anglicku. Takze dalej sa nemam o com bavit.

Tak isto mozem tvrdit, ze Hamilton umyselne vybural Verstappena v Anglicku.

Co s tym ma Bottas?

Ak myslis Saudsku Arabiu, tak tam tusim trest za to dostal. Ak myslis Braziliu, tak tam nedostal, ale podla mna mal dostat. To uz ti ale nepasuje do toho, ze som hejter a branim Maxa, co? :clown_face:

2 Likes

Však ho slepě bráníš furt. Vtipný, jak rano si psal, že tu prakticky nejsi, jen, když máš čas, ale dneska tady smrdíš od rána s tím nefachčenkem co ti všechno lajkuje :nauseated_face:

1 Like

Z výkonů Astonu již mít radost nemůžeme, tak alespoň pěkná helma Alonsa pro Mexiko.

3 Likes

Helma nádherná, ale jestli AM zůstane 9 nejrychlejším týmem, tak ať jdou do háje s čekáním na Adriana.

2 Likes

Na to co předváděj nejsou žádné polehčující okolnosti. Zbývá jen kritika :pensive:

1 Like

Honziku, ty chudacik, presne 10 komentarov dnes a bol som tu presne 3x (teraz stvrty) asi na 5-10 minut. :clown_face:

Viem, ze ocko ti zaplatil skolu a vodil ta za rucicku a az do dospelosti ti chodil rit utierat, ale kamaratov a aktivity by si si mal najst uz sam. To uz ocko za teba nespravi a tak to aj vyzera. Tvoj BFF je stroskotany 50nik, s ktorym mas online kamaratstvo. :joy:

1 Like

Ty máš hodně velký trauma ze svých rodičů, že je musíš furt zmiňovat u někoho dalšího? Ale ty komplexy si takhle nevyřešíš ty mentální chudáčku :slightly_smiling_face:

2 Likes

Chodte do Clash of the stars, kupim si PPV

4 Likes

Prosím tě, ty bys taky jen vyvolával hádky a násilí. Radši objemi Jose, protože mu to očividně od rodiny chybí, tak si to tu léčí.

1 Like