LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 23:21

Piatok sa chýli ku koncu, no formulový program sa ešte ani zďaleka nekončí. Už o malú chvíľu na trať vyrazia všetci 20 piloti, ktorých čaká šprintová kvalifikácia na sobotňajší šprint. Štart je naplánovaný na 23:30 nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174936/live-sprintova-kvalifikacia-na-vc-usa-2024

No prosím Lewis, a pak že to nejde!

1 Like

Talent tisícitletí…

Lewis je boží. Ak má niekto vyhrať v US, nech je to on

1 Like

Bojkotuje sprint :grinning:

Lewis je úžasný pilot, to je málo platné. Otázka je, jak dlouho ještě…

1 Like

Zak by sa mal sústrediť na svoj tím a svojich pilotov. Vypadávať v prvej časti Q s najlepším monopostom, za to sa navážal do RB keď predlzovali Péreza.

Ako vravím, víkend čo víkend McLaren rozhadzuje body a stále sa nájdu ľudia, čo ma kvôli tomu považujú za hejtera McLarenu, hoci je to pravda. :slight_smile:

Nějak mi uniklo, jak nakonec odskočil Charles. To je kvalifikant par excelence a Ferrari tady vypadá zatím dobře.

Na Sainza skoro pol sekundy jr dosť tiež nechápem kde to vytiahol.

To může být i načasování, nedávala jsem chvíli pozor :smile:. Charles je rychlejší pilot, ale půl sekundy mezi nimi reálně není, to zase ne.

Štve mě, že byl pouze jeden trénink…
Zajímaly by mě upgrady, a fungování…

Ale Max teď moc pěkné kolo! Lando by měl přidat.

Je to takové jako lízat med přes skleničku.
Žádné emoce. V podstatě o nic nejde.

Colapinto slušný reality check pre Albona. :fire:

1 Like

No tak nejde… Jde, 10 bodů je celkem dost. Jak upravili bodování, tak se už nedá říct, že se nejede o nic.

Stroll pred Alonsom. Dúfam že si Alzaci h0nia rovnako ako keď v Baku bol Perez pred Verstappenom. :clown_face:

Colapinto jezdí moc hezky, škoda, že pro něj asi sedačka nezbyde :frowning: .

3 Likes

Prečo? Najlepší sa dokážu adaptovať. Sú tam pekné mini príbehy.

Něco se v třetím sektoru pokazilo :smile:

1 Like

Perez do dôchodku a Colapinto do rodiny RB. :crossed_fingers: