LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Však po šprinte sa otvára parc fermé

1 Like

Tak to už ostatní musia byť fakt riadne pozadu, keď to má RB 3 roky v open source dokumentoch a nikto z nich si to 3 roky nevšimol. :sweat_smile:

Bez ohľadu na názor ohľadom legálnosti a možného porušenia parc ferme (hoci riešenie ako také nie je nelegálne) sa v prvom rade musia všetci pozrieť sami na seba a viniť hlavne seba, že to 3 roky nevideli. :slight_smile:

Ale zjavne to až taký zázrak nebude, keď Pérez je väčšinu každej sezóny aj tak stratený.

Hlavne Perez. :clown_face:

2 Likes

samozrejme, sam Sulajem mu to tam pride nadranom prehodit. F1 bola vzdy timovy sport.

6 Likes

Tomu to toci na druhou stranu.

Však jim to tam taky ladil.

Ham, škoda žluté vlajky.

Před žlutou vlajkou byl 0,280s před Maxem.

1 Like

McLaren s nejlepším autem nic moc :stuck_out_tongue:
Ale uvidíme co bude dál, víkend je ještě dlouhej

Btw Max pole position o 0.012s. Špeciálne livery by ich spomalilo o 0.03s ak sa dobre pamätám. Takže PP vďaka vynechaniu tohto livery. :stuck_out_tongue:

Oba Astony za Gaslym ve voze krachujícího týmu?
Popichování splněno. To zase bude krásný den a k tomu ještě svítí sluníčko. :upside_down_face:

1 Like

Přeji ti tento obrovský úspěch, to se v tabulce jistě projeví :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Já se dokážu radovat i z dílčích úspěchů. :slightly_smiling_face:

Však nebudu ti upírat tento slavnostní den :crazy_face:

1 Like

Slavnostní den zrovna né, když musím do tanečních, ale hned se mi bude lépe budovat rozvinutý kapitalismus. :grin:

Včera skvělá párty na pláži.
Teď se opaluji a zdravím z pláže.

2 Likes

Užívej si to :+1: Já odjíždím za bratrancem a vlak má zpoždění, tak čekám na nádraží

2 Likes

Ty si holis prsa? :disguised_face:

1 Like

len neviem ci taky mladas bude vsetko vediet zamiest pod koberec.

Pekne si na sebe zamakal. :+1: :upside_down_face:
Ešte si doladíš tie zuby, čo si spomínal a budeš top. :slightly_smiling_face:

Ted uz se daji jednotlivy zoubky koupit, sada 20 EUR ve ctyrech odstinech :woman_astronaut: