LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tentokrat to vnimam, ze jezko to myslel vseobecne, lebo ste v neustalom konflikte :slight_smile:

2 Likes

Ja chcem fight ty vs jos

Já to vnímám tak, že Ježek beze mě neumí tady fungovat, to už je asi 10 reakce dneska na mě :slight_smile:

1 Like

U only wish ​

1 Like

Když zhubne, tak byste si mohli dát nějaký fight do 77kg.

2 Likes

No když zhubne, ale tak váží 120kg, tak nevím, moc tomu nadějí nedávám. Je to, jako bys chtěl po ježkovi, aby na mě nebyl závislej a furt nereagoval, pro něj impossible

1 Like

Na uvod mozno ano, ale potom ste na seba navzajom reagovali, ale to je jedno, kaslite na to :slight_smile:

2 Likes

Tu uz odpoved nedostanes, lebo tam sa Honzie nema o com hadat, to by bola jednostranna zalezitost. Este ked je to suchy pes ze 77kg alebo 170cm midget, tak to by nebolo o com moc, skoda penazi za PPV pre par sekund streamu. :slight_smile:

1 Like

Napisal Honzi, ktory ma ma v ignore liste uz asi rok a neustale rozklikava kazdy moj komentar a reaguje na mna dennodenne. Aj ked dostaval tyzden ignore odomna a od jezka, tak reagoval stale viac a viac. :clown_face:

Pridal si mi 25-30kg Honziku. Ci to si pisal o pupkatom odkopavacovi hlav?

To uz vsetci vieme, ze mas databazu screenshotov a pouzivatelov ty chora hlava. Co tam mas dalej, mas aj nieco vlastne? :smiley:

3 Likes

Komisári ho potrestali len preto, ze Ver bojujúci o titul vypadol úplne. Za mňa tam Ham držal rovnakú stopu a Ver do neho zatočil, ale vtedy sa to už riešilo na stovky komentov.
Ale môžeme skúsiť tvoju metódu pravdy, ako si to dnes predviedol.
1.Išiel pár zákrut pred incidentom Ham na vonkajšku v predu a Ver na vnútrajšku ako druhý ? ÁNO
2.Zatvoril ho Ham ? NIE.
3.Pustil ho pred seba, aj keď bol on v predu ? ÁNO.
4. Došlo k incidentu ? NIE.
5. O pár zákrut neskôr Ver v predu na vonkajšku, Ham na vnútrajšku a pustil Verstapen Hamiltona dopredu ? NIE.
6. Zatočil Ham do Ver ? NIE.
7. Zatočil Ver do Ham ? ÁNO.
8. Dostal by Ham trest, ak by Ver nevypadol a Ham sa prepadol ? URČITE NIE.
—‐---------
Toto si ukrutný argument napísal a tým si sa aj pochoval.
“Tak isto mozem tvrdit, ze Hamilton umyselne vybural Verstappena v Anglicku.”
Hamilton ho nevybúral, to Max do neho zahol a vypadol.
Bol v Taliansku Ham v zákrute prvý ? ÁNO
Mohol si voliť stopu, tak ako teraz Ver proti Landovi ? Áno.
Vytlačil ho ? NIE.
Išiel Max úmyselne 4kolesami za bielu čiaru ? ÁNO.
Dokázal by Max poza bielu čiaru získať pozíciu ? NIE.
Tak aký zmysel malo ísť úmyselne za bielu čiaru, keď aj keby ho predbehol, musel by pozíciu vrátiť ???
Tam boli čisté body pre Hamiltona a Max to veľmi dobre vedel. Tak, ako to vedel v Rakúsku proti Norrisovi, ktorý si išiel po 25bodov.
A k tomu dalšiemu, že mal Max dostať 5s podľa teba a že mi to nesedí do hejtu ? To si mi dal iba za pravdu, že Max sa vyhol niejoľko krát trestom. Keď napríklad Lando dostal trest za získanú pozíciu poza čiaru, prečo trest nezískal napr. Max za vytlačenie ak bol Norris v predu, tak ako Piastri v šprinte ? Prečo pri útoku Sainza na Verstapena mohol Verstapen spraviť obrovský oblúk mimo trať a tú pozíciu si udržať.
Prečo je Max chránený, keď každý vie, že prvý titul dostal po špinavej sezóne v poslednom závode zmenením pravidiel ? Takýto jazdec čo blokuje a vytláča je označovaný za druhého Sennu ? Keby komisárom zmizla farba monopostu a meno, trestali by ho za všetko, tak ako Magnusena.

2 Likes

Zaujate subjektivne nazory pravdepodobne ublizeneho fanusika Hamiltona. :slight_smile:

Kto nevie priznat, ze za koliziu v Silverstone mohol Hamilton, s tym sa netreba ani bavit. Potvrdili to aj komisari.

Hamilton tam bol na mile od apexu, skratka isiel do tej zakruty pod tym uhlom moc rychlo, preto netrafil apex a vynieslo ho do Verstappena, ktory bol vpredu a mal pravo tam byt. Do nikoho nezatocil, nechal na vnutrajsku kopec miesta, lenze Hamilton tu zakrutu netrafil, to je cele. :slight_smile:

Nehadas sa teraz proti mne, ale proti rozhodnutiu komisarov, takze tieto tvoje argumenty su uplne mimo.

2 Likes

Komisári museli trestať. Vypadol Ver. A ak si dobre památam, to práve Max mal kopec miesta vedľa seba, aj tak šiel do Hamiltona. To že dostal trest, neznamená, že kolíziu spôsobil.
Ak by Ver pokračoval a Ham sa prepadol, žiadny trest by nebol.
Tak ako teraz v USA, kde jedno vytlačenie potrestali, druhé nie. To je celé.
Prečo nedostal Ver trest za vytlačenie ? Jazdci jazdia kola presne v desatinách a on sa nevie trafiť do zákruty ? Blbost. Bol tam úmysel Norrisa vytlačiť mimo trať a trest nedostal.

2 Likes

Porozprávaj si. :sweat_smile:

3 Likes

Ja píšem, nerozprávam. Ale to si si popri zbesilom bránení Maxovej špinavej jazdy nevšimol :-1: