Max dostal verejnoprospešné práce.
Inak rozhodnutie skoro hneď zaujímavé
To už má podruhé, recidivista jeden . Poprvé to bylo myslím za Ocona.
Inak ten max. Doslova dospelým ľuďom zakazujete hovoriť normálne. Kto chce nech si pustí F1 kids.
No prosím, bude zajímavé, jaký to na ně bude mít dopad.
Tak to jsem těžce znechucen, měl dostat minimálně penalizaci 5ti míst na startu, aby naši kluci nebyli neklidní a netrhalo jim to zase žíly
Pockaj, takze v jednej teme, ked ti pride (po hlupom utoku na mna v diskusii, v ktorej si dovtedy nebol) relevantna, ale neprijemna otazka (na ktoru som ja mimochodom bez problemov odpovedal), tak tam zrazu napises, ze nemas dovod sa so mnou bavit, hoci tam nepadali ziadne urazky ani nic podobne, normalna diskusia.
A teraz zrazu prides s tym, ze ina tema iny den? Tak to si sa posral nie?
“Hejteriiiiii vylezte mi na kokoooooot, toto je cistaaaaa fantaaaazia.”
Poznamka pre snowflakes: toto vyssie je citat.
A teraz k teme - kde ste vsetci ti, co ste isli uplne bezvyznamne do mna, ze McLaren klapka je uplne v pohode? Vylezte klauni.
(tych, co viedli o tom normalnu diskusiu, nemam na mysli)
FIA musel pockat do Baku, lebo tam ta vyhoda bola najvacsia. Teraz to budu hrat na spravodlivych zrazu.
toxicke utoky su pravze povacsine z tvojej strany. vzdy ked dojdu argumenty pride toxicita. dostal si sancu sa spravat ako clovek, pochopit to za teba uz nemozem.
Že jsi na tom intelektuálně vybavenej, jako Jos
Za co by měli dostat trest, za to, že RBR zasw vyplakávál?
Chces poradit co robit aby si na tom bol aj ty takto dobre?
Nikdo na tom nechce být, jako vy dva
nikdy som netvrdil, ze je legalna. Ty si ale tvrdil, ze FIA to nevysetruje a ze protest je zbytocny.
A jak sme na tom?
Esteze si tam dal to povacsine. Asi si sam uvedomujes, ze v spominanej diskusii prisiel utok prave od teba na mna, hoci ani jeden sme v tej diskusii dovtedy neboli.
Vzdy ked dojdu argumenty pride bezvyznamna default veticka o nejakej propagande a potom pri neprijemnych otazkach ostane ticho a po upozorneni na to uz nie je dovod sa so mnou bavit.
Ale ina tema iny den.
Myslíš si, že ti Jos napíše něco, co dává smysl? u McL to zakazali po jednom závodě, u RBR to trvalo nekolik závodů, ani nemluvě, že některý sezóny jim nechali celý.