mne je jedno, len sa pytam
Co si o tom myslis ty?
Ale tenis je taký odjakživa. Hrá sa na šport gentlemanov. V tenise majú na Wimbledone predpísanú aj farbu oblečenia, nielen slovník.
A v tenise to nie je priamo o vulgarizmoch ako takých, ale o správaní všeobecne. Dostávajú napomenutia a pokuty za rôzne veci.
Modifikace se nemusejí uvádět
tlacil emocie ne tlacovke…
Ano, Ježek má k žaludům očividně blízko
teraz sa v tom stracam.
Neviem co pisal Hogr ale ak sa len zasmial na jeho mene pocas diskusii tak to nie je uplny bonton no.
je to holandan…
Jasne no, tak nebudem sa smiat ludom ked po ostatnych chcem aby sa nesmiali ludom no
Si mudry clovek, triper ta bude mat za oblubenca
Jasně, budu se snažit někoho urážet na základě vzhledu a vzdělání, ale o diskuzi dál budu dělat, že nic a budu poučovat, že zasmát se nad jménem je pohoršující
takze tam ti uz nevadi, ze nemozu davat najavo emocie tak ako si zmyslia? alebo takto sa spytam, bol by tenis podla teba lepsi keby sa tam nadavalo?
nadavat nemozu ani damy…
Doba sa zmenila, uz to nie je o tom, ze v TV a na tribune buracaju motory a rozhovor s pilotom je rano v novinach… Asi to je smer, ktorym majitelia F1 chcu sport posunut. Ked mam pravdu povedat, tak mne je to v podstate jedno ci sa nadava, alebo nie. Ci to straca autencitu? za mna asi nie.
Ja by som si tie rozhovory a vysielacky radsej vypocul bez pipania ci uz s nadavkami alebo bez nich. Kedze za sucasnych okolnosti nadavky do eteru nepustia tak by som vcelku uvital keby sa trochu viac kontrolovali.
To so mnou nema nic spolocne
Děláš to teď schválně, nebo si opravdu tak mimo, že si nevěděl to, co si tu psal “zubatej”?
A ty si zubaty?
A ty jsi hloupej?
Co znamena hloupej?
Ty už máš zrazu dôvod sa so mnou zrazu baviť?
ina tema iny den, ale ok. beriem na vedomie…