On má místo mozku sval. To je vidět hned.
Tak pokrytecký hlupák. Je to slušnejšie?
Keby som pilot F1, tak mu to na tej tlačovke poviem, že rozpráva sra.čky.
Já myslím že tam má jen vzduch, funguje nejspíš, jak meduza - bez mozku
Kamo ty si sa tu smial minule z czechclouda a jeho mena petr zalud tak tu nemoralizuj more
Na druhou stranu je to teprve první trénink, v druhým to bude více vypovídající. Prostřední sektor nám nejde.
Cirkus… Uz staci jenom cervenej nos. (: Cas zrusit sub na f1tv pro a nechat to zit svym zivotem.
si jeho menovec?
Žije žije. Dostáva tu biedu pravidelne.
Myslel jsem charakter člověka obrazně řečeno, nikoliv z psychologického hlediska, takové tema u těch jedinců opravdu otevírat nechceš
Chorá doba. Kde sú časy, keď piloti mohli byť pilotmi a ľuďmi s vlastnými názormi. Neubehlo ani 35 rokov a sloboda slova je opäť preč.
Ale čo čakať od niečoho, čo je závislé od arabských peňazí.
Nedavno jsem koukal na Lucky od Bernieho Ecclestona (doporucuju)… Ta doba byla tak nadherna, kdyz to vedli schopni manageri a majitele. Vsechny zajimali vysledky a ne kdo ma jakou barvu, je teplej a nebo kolik ma followers na instagramu… Frajer vyhral GP, mechanik mu donesl krabicku cigarek a pivsona k tomu.
Jinak zase zkouší různé věci, Alo měl tu podlahu z Maďarska, Stroll z Imoly, Alonso navíc zkoušel přední křídlo jak s tou štěrbinou tak bez. Uvidíme co poskládaj, první trénink teď je u Astonu vždy o ničem (pro nás), ale pro ně důležité pro vyhodnocování dat.
Je to správně.
Pokud se něco nařídí, a aktuální tvář F1, a úřadující mistr světa to nedokáže pochopit, tak jsou sankce na místě.
Pořád je F1 soukromá společnost. A v každé soukromé společnosti platí pravidla.
Důležitý je dodat, že každý ty díly prochází postupnou modifikací, takže podlaha z Maďarska není přesně stejná, jako byla v Maďarsku
zas to tak neprezivaj. Aj v tennise hraci za nadavky na kurte dostavaju pokuty.
Jo, trochu divné že se ty modifikace nikde oficiálně neuvádějí.
co povedal?
… … …
Ne ale tak budme jednotni v tom na co nadavame ked to sami robime, ci mam zas len ja ruzove okuliare?
Mne by stačilo keby to bolo ako pár rokov dozadu. Nie je to tak dávno, čo Vettel poslal v emóciach Charlieho doslova do pi.če a nič z toho nemal, akurát sa ospravedlnil.
Takéto emócie k športu patria, šport je celý o emóciach.
Kľudne nech si jazdci medzi sebou na trati nadávajú. Rovnako je to vo futbale, hokeji a iných športoch. Skončí zápas/preteky, podajú si ruky a všetko čo sa medzi nimi stalo na ihrisku/trati, tak tam ostáva.