LIVE: Prvý tréning na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

@Evap mate pravdu zase som sa zbytocne zavzdusnil

si robis prdel? :smiley:

1 Like

Co ma skola spolecnyho s vrcholovym sportem na nejvyssi urovni ???

,ze deti su k tomu vedene a potom pridu do sutaze a reprezentuju sa ako negri…

ty mi radsej povedz, preco by sa Ham nemohol vyjadrovat na veci tak ako chce?

1 Like

No vidis, ani ja. Preto povazujem vyjadrenia Lewisa za sra.cku. Za vsetkym vidi len rasizmus. Umelo ho hlada vsade, aby bol zaujimavy. Totalny pozer a attention whore. Naposledy sa s rasizmom stretol asi v roku 2007 ci kedy to bolo. A zaroven to bolo jedinykrat v F1.

Dakujem za odpoved. Mne to v pohode nepride prikazovat sportovcom ako maju rozpravat pocas svojho vykonu. Potom sa budeme pozerat na 20 PR robotov a la Russell.

Ja som nenapisal, ze toto konkretne vyjadrenie je pokrytecke. Ale ze Hamilton ako clovek je pre mna pokrytecka sra.cka. :slight_smile:

Toto vyjadrenie je doslova sra.cka, snaha o pozornost a vyvolanie kontroverzie a krive obvinenie Sulajema z rasistickych vyjadreni.

2 Likes

To mi nedava ziadnu satisfakciu

Proc by se nemohl vyjadrovat ? Sice je to polovicni clovek, ale je… Vyjadrovat se muze jak chce. Bohuzel je totalni delulu, a nikdo se nemuze divit, ze je pak vsem jenom pro smich. Pardon… Vsem normalne smyslejicim s iq nad 80. Se Sulajemem jsou na stejny mentalni urovni op!c. Muzou si podat ruce a jit si spolecne zarapovat.

1 Like

Preco by sa nemohli reprezentovat negri ako negri, ked sami negri sa oznacuju za negr0v? :sweat_smile:

ak sa nemylim, ty si tu viac krat pisal, ze mozme mat rozdielne nazory a stale slusne diskutovat a respektovat jeden druheho. Preto ja respektujem Hamiltonov nazor, aj ked ja to tak nevidim.

2 Likes

a ty sa cudujes, ze s tebou niekto nechce ist na motokary :smiley:

1 Like

Necudujem sa. Sithius je fake profil tady mistniho komika Honzika. Kdyz Honzik potrebuje podrzet, tak si v druhym prohlizeci prihlasi Sithiuse a uz sam sebe podporuje. <3

// Uprimne bych s nim sel jenom z duvodu, abych mu mohl zlomit nos. :slight_smile:
5da59d651dba53051227ae23_oops

Ved ja ho respektujem, ze povedal svoj nazor, nech si hovori co chce. Ja len hovorim, co si o tom myslim.

Tak ako respektujem napriklad aj nazor, ze existuje 152 pohlavi alebo Zem je plocha. Kazdy ma pravo na nazor, hoci su to sra.cky. :slight_smile:

No svojí inteligenci ukazuješ denně, ale tohle je nový dno a ta paranoia k tomu je třešnička na dortu

2 Likes

Nebol si to ty, kto tu minule obvinoval nejakeho noveho uzivatela, ze to je moj nick? :sweat_smile:

Honzicku Honzicku, ty hlavicka udreta.

5 Likes

slusna diskusia

inak toto som nikdy nepochopil, naco ludia hejtuju inych za chrbtom alebo dokonca na nete, ked mu to nechcu povedat do oci?

2 Likes

LOL ten podclovek jeste zije ? :smiley: :smiley: Kdybys na nej nereagoval, tak jsem si uz myslel, ze sklep nema dno…

1 Like

Protože nemají charakter a jejich osobnost vypadá, založená na toxicitě

1 Like

Už to začína

3 Likes

No nevím teda - z onboardů Alonsa bylo patrné, že tomu autu tady nebude jednoduché plně důvěřovat. Snad se ta stabilita zlepší, zatím z toho nemám u Astonu dobrý pocit.

2 Likes

Charakter je súhrn stálych psychických vlastností človeka
to urcite maju, s tou toxicitou mas asi pravdu