@Evap mate pravdu zase som sa zbytocne zavzdusnil
si robis prdel?
Co ma skola spolecnyho s vrcholovym sportem na nejvyssi urovni ???
,ze deti su k tomu vedene a potom pridu do sutaze a reprezentuju sa ako negri…
ty mi radsej povedz, preco by sa Ham nemohol vyjadrovat na veci tak ako chce?
No vidis, ani ja. Preto povazujem vyjadrenia Lewisa za sra.cku. Za vsetkym vidi len rasizmus. Umelo ho hlada vsade, aby bol zaujimavy. Totalny pozer a attention whore. Naposledy sa s rasizmom stretol asi v roku 2007 ci kedy to bolo. A zaroven to bolo jedinykrat v F1.
Dakujem za odpoved. Mne to v pohode nepride prikazovat sportovcom ako maju rozpravat pocas svojho vykonu. Potom sa budeme pozerat na 20 PR robotov a la Russell.
Ja som nenapisal, ze toto konkretne vyjadrenie je pokrytecke. Ale ze Hamilton ako clovek je pre mna pokrytecka sra.cka.
Toto vyjadrenie je doslova sra.cka, snaha o pozornost a vyvolanie kontroverzie a krive obvinenie Sulajema z rasistickych vyjadreni.
To mi nedava ziadnu satisfakciu
Proc by se nemohl vyjadrovat ? Sice je to polovicni clovek, ale je… Vyjadrovat se muze jak chce. Bohuzel je totalni delulu, a nikdo se nemuze divit, ze je pak vsem jenom pro smich. Pardon… Vsem normalne smyslejicim s iq nad 80. Se Sulajemem jsou na stejny mentalni urovni op!c. Muzou si podat ruce a jit si spolecne zarapovat.
Preco by sa nemohli reprezentovat negri ako negri, ked sami negri sa oznacuju za negr0v?
ak sa nemylim, ty si tu viac krat pisal, ze mozme mat rozdielne nazory a stale slusne diskutovat a respektovat jeden druheho. Preto ja respektujem Hamiltonov nazor, aj ked ja to tak nevidim.
a ty sa cudujes, ze s tebou niekto nechce ist na motokary
Necudujem sa. Sithius je fake profil tady mistniho komika Honzika. Kdyz Honzik potrebuje podrzet, tak si v druhym prohlizeci prihlasi Sithiuse a uz sam sebe podporuje. <3
// Uprimne bych s nim sel jenom z duvodu, abych mu mohl zlomit nos.
Ved ja ho respektujem, ze povedal svoj nazor, nech si hovori co chce. Ja len hovorim, co si o tom myslim.
Tak ako respektujem napriklad aj nazor, ze existuje 152 pohlavi alebo Zem je plocha. Kazdy ma pravo na nazor, hoci su to sra.cky.
No svojí inteligenci ukazuješ denně, ale tohle je nový dno a ta paranoia k tomu je třešnička na dortu
Nebol si to ty, kto tu minule obvinoval nejakeho noveho uzivatela, ze to je moj nick?
Honzicku Honzicku, ty hlavicka udreta.
slusna diskusia
inak toto som nikdy nepochopil, naco ludia hejtuju inych za chrbtom alebo dokonca na nete, ked mu to nechcu povedat do oci?
Protože nemají charakter a jejich osobnost vypadá, založená na toxicitě
No nevím teda - z onboardů Alonsa bylo patrné, že tomu autu tady nebude jednoduché plně důvěřovat. Snad se ta stabilita zlepší, zatím z toho nemám u Astonu dobrý pocit.
Charakter je súhrn stálych psychických vlastností človeka
to urcite maju, s tou toxicitou mas asi pravdu