LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

@HellHogr @spineIesssheep bavi vas to? stale si najst nejaku “obet” na tie vase vykonstruovane sragory, jak na facebooku?

Jak ses připojil, cítím tady jistý disbalance…hmm. :thinking:

1 Like

Co je na tom vykonstruovany? Triper tu běžně reaguje na moje příspěvky formou tiché pošty, to stejný, jak tu psal teď, že Spina zajímá nějaká jeho dovolená a ještě si myslí, že mu někdo závidí :grinning: vždyť je to víc, než trapný co tu píše

1 Like

To bylo stejný, jak tu kopal do těch, co nešli na tu akci od Red Bullu v Praze, že pak nejsou realný fans, akorát nepochopil, že někteří jedou radši přímo na závody :grinning:

1 Like

:grinning:Jo no real fans jdou na zavody, když Triper při VC Monaka jde radši do botanické zahrady a to datum fotky taky nesedi. Jejejej.:grimacing:

1 Like

:man_facepalming:

moc vam to tu lezie na mozog, mate s triperom osobny problem, podobne ako s Bretnixom, so mnou, ci s Josom alebo rHapom a Raptorom

aby si tu Triper nemohol postovat fotky z jeho ciest po svete, mimochodom postuje to do offtopic vlakna, to uz je fakt uletene :smiley:

kral fora a jeho verna ovecka taking over forum once again :+1:

3 Likes

Však ať si je tu postuje, proč to zase přetáčíš? Problém byl to kopání a zahrnování mě, Spina nebo Situse, ale jasné, že budeš dělat, že to Triper nepíše.

Jakej osobní problem? Já s vama osobní problem nemám, nevím, kdo tu chodí neustále psát o mě, že dělám to a to, nebo jsem takovej. Ale jasně ježku, když tu přijde raptor s tím, že je někdo rakovina fora, jos, že je někdo kkt nebo Bretnix, že je někdo idiot, tak to je v pořádku, problem ma někdo jinej, že jo🤡

1 Like

A baví tě do všechno se přisrat? Nikdy si stejně nic nevyřešil, jen věci zhoršuješ. :grimacing::laughing:

1 Like

Tak hlavně by stačilo nezastavate se těch, co tu vyvolavaji hádky a jsou za těma provlemama, co tu ježek zmiňuje a neshazovat to na ostatní :hugs:

1 Like

To nejde, když je jeden z nich, akorát si někam napíše, že je to majitel rovnováhy…rovnováhy převážené na stranu na kterou chce.

1 Like

povedz nam, ze nemas osobny zivot, bez toho aby si nam to povedal :grin:

Však si to povedal dostatečně se svoji aktivitou :grinning:

1 Like

Nauč se už konečně česky, když tu žiješ a machruješ s tim.

pekna vizitka xenofobnej zeme :+1:

Co je na tom xenofobního? a když se ti tu nelíbí, tak běž jinam

1 Like

Jen dobrá rada, sice detail, ale vypadá to daleko lépe, když jsi v cizí zemi (kterou sis z nějakého důvodu vybral) a ovládaš jejich jazyk.
Xenofobie to opravdu neni.

A vy sa naučte chodiť v horách aby kvôli vám nemuseli neustále horský záchranári riskovať život. Čo Tatry to Čech nepripravený na podmienky hôr. A povedz mi komu vadí hovoriť slovensky v Česku? Alebo česky na Slovensku?

3 Likes

Mám kolegyně z Portugalska, Španělska, Itálie a Brazálie, co se chodí učit češtinu, takže nechápu to kroucení na xenofobii.

Co je to zas za stand up výstup? :smiley:

akoze mam na slovenskom webe pisat cesky len preto, ze ty s tym mas problem? :smiley: dobře bobře

4 Likes