@HellHogr @spineIesssheep bavi vas to? stale si najst nejaku “obet” na tie vase vykonstruovane sragory, jak na facebooku?
Jak ses připojil, cítím tady jistý disbalance…hmm.
Co je na tom vykonstruovany? Triper tu běžně reaguje na moje příspěvky formou tiché pošty, to stejný, jak tu psal teď, že Spina zajímá nějaká jeho dovolená a ještě si myslí, že mu někdo závidí vždyť je to víc, než trapný co tu píše
To bylo stejný, jak tu kopal do těch, co nešli na tu akci od Red Bullu v Praze, že pak nejsou realný fans, akorát nepochopil, že někteří jedou radši přímo na závody
Jo no real fans jdou na zavody, když Triper při VC Monaka jde radši do botanické zahrady a to datum fotky taky nesedi. Jejejej.
moc vam to tu lezie na mozog, mate s triperom osobny problem, podobne ako s Bretnixom, so mnou, ci s Josom alebo rHapom a Raptorom
aby si tu Triper nemohol postovat fotky z jeho ciest po svete, mimochodom postuje to do offtopic vlakna, to uz je fakt uletene
kral fora a jeho verna ovecka taking over forum once again
Však ať si je tu postuje, proč to zase přetáčíš? Problém byl to kopání a zahrnování mě, Spina nebo Situse, ale jasné, že budeš dělat, že to Triper nepíše.
Jakej osobní problem? Já s vama osobní problem nemám, nevím, kdo tu chodí neustále psát o mě, že dělám to a to, nebo jsem takovej. Ale jasně ježku, když tu přijde raptor s tím, že je někdo rakovina fora, jos, že je někdo kkt nebo Bretnix, že je někdo idiot, tak to je v pořádku, problem ma někdo jinej, že jo🤡
A baví tě do všechno se přisrat? Nikdy si stejně nic nevyřešil, jen věci zhoršuješ.
Tak hlavně by stačilo nezastavate se těch, co tu vyvolavaji hádky a jsou za těma provlemama, co tu ježek zmiňuje a neshazovat to na ostatní
To nejde, když je jeden z nich, akorát si někam napíše, že je to majitel rovnováhy…rovnováhy převážené na stranu na kterou chce.
povedz nam, ze nemas osobny zivot, bez toho aby si nam to povedal
Však si to povedal dostatečně se svoji aktivitou
Nauč se už konečně česky, když tu žiješ a machruješ s tim.
pekna vizitka xenofobnej zeme
Co je na tom xenofobního? a když se ti tu nelíbí, tak běž jinam
Jen dobrá rada, sice detail, ale vypadá to daleko lépe, když jsi v cizí zemi (kterou sis z nějakého důvodu vybral) a ovládaš jejich jazyk.
Xenofobie to opravdu neni.
A vy sa naučte chodiť v horách aby kvôli vám nemuseli neustále horský záchranári riskovať život. Čo Tatry to Čech nepripravený na podmienky hôr. A povedz mi komu vadí hovoriť slovensky v Česku? Alebo česky na Slovensku?
Mám kolegyně z Portugalska, Španělska, Itálie a Brazálie, co se chodí učit češtinu, takže nechápu to kroucení na xenofobii.
Co je to zas za stand up výstup?
akoze mam na slovenskom webe pisat cesky len preto, ze ty s tym mas problem? dobře bobře