LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 12:18

Prázdniny boli dlhé a horúce. Trochu si oddýchnuť od Formuly 1 možno nie je na škodu, ale skôr či neskôr nám náš milovaný šport začne chýbať. Dvojnásobne to platilo pre túto sezónu, keď nás na jeseň čaká boj minimálne o titul v Pohári konštruktérov. Ročník 2024 napíše ďalšie dejstvo na domácom okruhu Maxa Verstappena v Zandvoorte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167846/live-prvy-trening-na-vc-holandska

No nazdar, tam to vypadá. Aby se vůbec jelo.

Vsimli ste si ze Voyo zrazu 2-nasobne navysilo predplatne pre F1? :money_mouth_face:

Formulový armagedon :smiley:

a co? nemozu? …

Vitaj v kapitalizme

A to měli garantovanou cenu na první měsíce, nebo prostě najednou zdražili na dvojnásobek? To by mi připadalo docela nesolidní.

Max je klikař :smile: .

ako mám sto chutí ti napísať a :poop: :smiley:

1 Like

Ok, Schwartzman, ok.

Ja tomu chápem len som to akosi nezachytil tak to bolo nemilé prekvapenie :slightly_smiling_face:

Hej to je nevyhoda tychto sluzieb ze si mozu diktovat ceny a ty mas maximalne na vyber ci to zrusit alebo nezrusit

Nepozeral si zmluvu nahodou ci tam neni nieco mega malym pismom napisane, jak to byva vo zvyku? :smile:

Presne tak :smiley: to som nepozeral popravde, ako platím si aj F1TV len tam ma štve, že si to nemôžem dať na TV, kedže nemajú appku, preto som mal aj Voyo, no musím to zvážiť, 12€ na to, že tam pozerám iba F1 mi príde dosť ale tak do konca sezóny je to tak 40€ čo sa dá v pohode prežiť.

1 Like

Zdá se, že Lando přišel z dovolené pěkně nažhavený :smile: . Ale je to první trénink, zatím se nedá nic moc usuzovat. Fajn, že přestalo pršet a mohli jsme se aspoň na něco podívat.

1 Like

cez internetovy prehliadac v TV sa nemozes pripojit na F1TV webstranku?

1 Like

Ja si zrkadlim niekedy z iPhonu f1tv a ideto v pohode

Na Android TV normálne pozerám cez Aplikáciu F1 TV nechápem čo tu píšeš .

Nie vsetky telky maju android

To si radsej za podobnu sumu kup chromecast a mozes si z PC/tabletu/mobilu cez ikonku streamovat priamo do TV F1TV a vyuzitie to ma samozrejme omnoho sirsie :slight_smile:

2 Likes

dik za info, takto mozem ist naspat na skylink kde len o 3e na viac mam 80 programov a nie len f1 a markizu za 12e XD