LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Ještě jsem ti chtěl napsat, že jsem po dnešku velkým fanouškem Antonelliho, opravdu velkým.
Vůbec jeho úspěchu nevěřím, ale moc bych mu to přál, je to frajer.

Jo? Co udělal? :smiley:
Udělal si s tebou selfie? :slight_smile:

To chápu, je to strašná dřina a vždycky ten den si říkám, že už nikdy…
Ale z nějakého neznámého důvodu se už za pár dní těším na příště.

Já byl v Německu v horách, kde by se tam vzal, tam chodí jenom podivíni.

Ne, jen si prostě myslím, že si to zaslouží, páč má hrozně těžký úděl ale skvěle to snáší.

Počkej za týden na Monzu… :slight_smile: Až tam bude mít premiéru ve Willamsu. :slight_smile:

No právě, to jsou ty strašný věci, s kterými se musí popasovat.
Měl by letos odjezdit F2, příští rok se jí pokusit vyhrát a potom zkoušet F1, času má spoustu.
A ne být nástrojem pro léčení komplexů Tota z Maxe.
To nemůže dobře dopadnout.

Jdu spát jsem mrtvej.

1 Like

A ty někomu vyčítáš, když řekne, že někdo pracuje na 200%. :slight_smile: :stuck_out_tongue:

Představ si, že mě absolutně nezajímá, kde jsi na dovolený. :wink:

1 Like

To je tak, když je Triper v životě nespokojenej, tak se snaží všude možně vložit to, jak má vlastně super život, i když to absolutně nikoho nezajímá :grinning:

1 Like

Musí to být příjemné se ochladit v parném létě.
Chtěl jsem se zeptat, děláš si nějakou dokumentaci ze svých tripů. Myslím, že je škoda si neudělat nějakou cestovatelskou kroniku.

Máš v compu mojí složku, u každé fotky zvětšenou kopii s popisem co tam vidíš a kde byla pořízena. A u mých fotek modlitbu že bys v příštím životě chtěl být jako já…

Tak a teď konec vycházek , zase jdete do ignoru, měli jste dva dny a nepřesvědčili :kissing_heart:.

4 Likes

Někdy jsi vážně pohotový a zábavný :+1:.
Ale když máš ty svoje dny, je to peklo.

Teď jsem chtěl do textu propašovat něco narcistního, ale nejde mi to. Snad příště.

To ty si tady sám tvoříš vlastní složku “dovolena” + “co jim tady na foru zase přifouknu”. Nevidím důvod, proč si zakladat složku z tak amatérských fotek, ničím nezajímavych, z fotaku za 5 klacků. Nudíš. :wink:

1 Like

Ferdo, při cestování fotím minimálně, takže pokud nefotí někdo jiný, nemám většinou skoronic.
Snažím se jenom v zajímavých situacích jako třeba letos se záchranářema na Korsice ve vrtulníku, to už se mi nemusí podařit.
Sportovních forek a videí mám ale spoustu, dříve jsme i měli aktivní kanál na YouTube, teď už minimálně.
Teď už jsem aktivní na netu jenom pracovně. Mám firemní YouTube…

To zase pár lidem tady zamotám hlavu a věnují zbytek života hledáním…

1 Like

Není ti trapný tenhle Baron Prášil v tvým věku?

1 Like

Nahodí ignor a vypusti airobota.:grinning:

1 Like

A Jiřina si ještě přepsal nazev těch fotek, potom co jsem ho upozornil na ty poslední, akorát nechape, že když do toho hrabnw, tak automatický popis se rozhodí a prdne mu tam část navíc, která tam není dokud to nepředěláváš :grinning: ale říkám, nespokojenej v životě, tak se snaží sebe fabulovat a dělat ze sebe nevím co, přitom takhle cestuje x tisíc lidí bez potřeby to furt někam cpat :grinning:

1 Like

No to je další věc, když píše úplně to stejný, a pak se tu snaží z toho kroutit :grinning: nejlepší je, jak Triper píše o ignor listu, ale Puffovi nebo jinym tu reaguje na moje příspěvky formou tiché pošty :grinning:

1 Like

Já myslím že je to škoda. Cestovní dokumenty jako třeba Trabanti dnes frčí a vlastně se nic lepšího ani nenatáčí.

Právě, on nabil dojdu, že je jedinej cestovatel je on a nebo už nemá na tý šunce místo, tak to musí cpat sem, i když je to všem u prdele. :joy:

1 Like