LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Nikoli mnohonásobné, zase mě přeceňuješ.
Vždyť píšu, že mám těžký život, zítra ti to zdokumentuju, když to tak hltáš :love_you_gesture:.
Ať máš fotečky do albumu.

Teď už vážně musím, 48% a mám jen maličký solár a den před sebou.

Odchod vyhlásil i tvůj kámoš a po pár dnech zjistil, že nemá dělat co se svým životem a čím být užitečný, tak se musel sám se svou osobností přesvědčit, že je nezbytné aby se vrátil, přesvědčen ve své hlavičce, že je tu potřebný, že ho forum chce a “lidi mu psali o návrat” :grin: to je oproti němu Triper hodně slabej announcement :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Proč takhle hnusně píšeš o ježkovi? Co ti udělal?

Hezky se tu rozjeli. Nezapomeňte, že toto je F1 fórum.
Osobní problémy si řešte jinde. popř. vlastním chatku a můžu vám půjčit klíčky na víkend… :slight_smile:

Klasika, bot, ježek, didi a triper, stejná banda, jako vždycky neboli místní uderka

rozjel tvůj friend, takže v pořádku vlastně. Klasicky se nechal vyprovokovat Botem, jak malé děcko, opět :smiley: ale psát o někom že je odpad… ale v pořádku vlastně, protože je to tvůj kámoš že :smiley:

4 Likes

Já jsem se s ním o tom bavil. On ví, že to platí i na něj. Neboj.

Protože odpad je, tohle není nic jinýho, děláš to stejný.

jojo, pobral to chlapec

ja F1TV mam len nemam si to ako pustit na Samsung TV, jedine cez airplay a to trochu seka.
Inak skusal som to cez ten Internet browser a vypise ze unsupported.

Musíš si koupit nějaký chromecast nebo něco takového. :frowning:

Puffe, je tak hezky, proč nevytáhneš Karol na procházku nebo výlet?

Triper mystifikoval no :smile: Jako když někdo napíše že jsem tam a tam a dá k tomu fotku, tak nějak se čeká že to právě vyblejsknul. Dát x dní starou fotku je celkem pochybný, normálně k tomu není důvod místo fotky hledat starší fotku.

2 Likes

Triper slíbil, že tu dá report po dnešku s Alonsem, ale jak byla Q3, tak se nějak stáhl, čím to? :grinning:

2 Likes

Dneska bylo ve stěně nad ledovcem tolik lidí, že se tvořila fronta, to jsem ještě nezažil :slightly_smiling_face:.

Zasílám pár fotek pro Ovečku jak jsem slibil, aby si je uložil k ostatním mým fotkám a zprávám do své složky s názvem “Moje zoufalství a frustrace z Tripera”

8 Likes

Mna neuveritelne fascinuje ako dokaze fungovat robota Puffa na uzivatelov fora.

Nahodi navnadu a caka co ulovi :smiley:

1 Like

Hezký… :slight_smile: Nevíš kolik tam je sněhu?

1 Like

Sníh žádný, to je ledovec, ale protože tam dneska bylo přes 20°C, tak to bylo na povrchu měkké, takže to vypadá jako sníh.
Několik hodně metrů bych přesně odhadnul…

Pěkný. Mě nikdy hory moc nelákaly, ani nebavily.
Já radši slunce, moře, bazény.