LIVE: Prvý tréning na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

stale je to tvrdenie proti tvrdeniu ale dakujeme za vysvetlenie

• datum 24 Maj
    obrazek

datum pořízení fotky 22 Maj

to je tak, když Triperův mozeček nechápe, co všechno “kodování” fotek obsahuje :slight_smile:

2 Likes

datumy sedia 15zna

No, však ale na tady to datum se uakzuje celou dobu. Ti napíšu, že jsem v Itálii, Miláně a pošlu ti fotku 10 let starou. Pak ti napíšu po 3 měsících, že jsem to posílal, pro doplnění představy, jak vypadá Milano, protože jsem neměl akutální :smiley:

2 Likes

ale on poslal dva dni staru a na jeho schopnosti celkom vydarenu, nie 10 rokov staru

1 Like

F1 forum lore je cim dalej tym zapletenejsie

1 Like

Triper je narcis, ale to nie je nic noveho

1 Like

Ale to nie je 4 €za mesiac, ale 11,90 € za mesiac pocas prvych 3 mesiacov, potom od 4. mesiaca 15,90 €.

Esteze tvoj mozocek chape rozdiel medzi “kodovanim” a nazvom suboru.

3 Likes

Podla mna to je rok 2024

Celý ty jeho reporty jsou zvláštní. Podle mě je to neuvěřitelný pohádkář a ty jeho fotodokumentace to jen dokládají. V Monaku nejspíš dělá nějakého dobrovolníka a výlet si tam tím pádem udělal, ale jak došlo na treniky a zavody, žadna fotka už nepřišla - radši napíše, že zavody ho nezajimaji, ale ve skutečnosti tam asi už nemá přístup. Pak ti posílá starý fotky, že místo toho, aby byl na místě, tak je někde v botanické zahradě.

Několikrát na foru nabízel lístky na Monaco, a když jsem se toho jednou ze srandy chytnul, tak z něj postupně vypadávalo, že je to jen na trenink a pak, že si pro ně musím dojet, že se to elektronicky nedá vyřešit. :smile: Je to stejný jako s těma čepicema a se vším co tu cpe - nikdy nic nedodržel, jen se nakonec vykrucuje. Ono co čekat, když si tu sám odhlasuje svuj odchod z fora a pak sem stejně přileze a dává fotky z dovolené. To mužeme dělat nakonec všichni. :sweat_smile:

2 Likes

nic z toho co si napisal nedava zmysel lol

1 Like

Možná pro tebe. Hell ví o čem “mluvím”. Je to reakce pro něj.

Co si o tom myslis ty?

Myslím si, že si s Triperem, jako další narcis, celkem rozumíte

1 Like

Tak narcis, jo? :grinning:
Něco na tom může být, pravda je, že když tu o mě někdo napsal že jsem tlustý, leží mi to v hlavě doteď…

Jinak ten Ovečky elaborát je asi ten nejlepší pohled do vlastní nešťastné duše, co jsem kdy četl…

Na dnešek jsem si je všechny tři odblokoval, páč tuším že ze sebe vydají to nejlepší, tak o to nechci přijít.

Bohužel musím šetřit baterku, tak až zítra :kissing_heart:

Btw: a ta kritika mého focení je nemístná, páč mám Xiaomi cca 4 roky staré, tenkrát za 5.000,-Kč…
Takže fotím skvěle :grinning:

1 Like

Hele, on se odkopal i s tím druhým účtem, to šlo rychle dneska :grinning:

1 Like

No vidíš. Že ses na to vysvětlování nevybodnul, tolik zbytečně vynaložené energie svojí i mobilu :smile:

5 Likes

Jsem prostě lidumil,no…
Trpím, když někoho něco trápí a já mu můžu pomoci.

Už se nemůžu dočkat, až ten Ovečky elaborát dám přečíst doma přítelkyni :smiley:.

Tvl, ale když tak nad tím přemýšlím, tak narcis možná jsem, musím s tím něco dělat, to je hrůza…

2 Likes

Většího šaška na foru pohledat, i když
konkurence je tu velká. :thinking:

Kde jsou ty časy, kdy tu do nás střílel za tripera, že jsme jeden, aby se pak ve výsledku sám rozdvojil a kopal tu do nás a do Alonsa + z původního účtu dělal borečka, který zná zákulisí F1, doma je kousek od Monaca a ve volném čase dělá mnohonásobné flipy na kole a zachraňuje zraněné ženy ve skalách. :joy:

2 Likes