lebo ma to zaujima a nedokazem si to overit sam
mozno bol v zahrade aj vtedy ked posielal tu starsiu fotku
lebo ma to zaujima a nedokazem si to overit sam
mozno bol v zahrade aj vtedy ked posielal tu starsiu fotku
Tak to ber jednoduše, buď je triper tak zakomplexovanej, že si tu založil druhej účet, nebo na světě běhají individua, který mají komplexy z lidí, který ani neznají
Ty lajkneš takovou srač-ku botovi a pak tu brečíš, že se nikdy nepoučíš. Dokud nemá ban raptor, jos a bot, tak tu očividně můžou bejt všichni
Už ani neumíš nic psát za sebe?
Nerozumím, proč se ty deflektory povolují.
Není to první tým, který je má.
Jde to proti duchu pravidel.
Tak FIA v tomhle nechává dlouhodobě volnou ruku týmům, já v tomhle nevidím nějak zásadní problém
K F1 klasicky nic nenapíšeš
Já v tom vidím problém. 2022 se dělala pravidla, aby se co nejvíce odstranily různé vrtulky, ohyby, záhyby, bargeboardy. Bargeboard máš v podstatě tu lopatu u vstupu pod podlahu. atd.
Od začátku se to mělo zakazovat.
Nemělo, nikdy ti to nevydrží u základů, když se neustale vyvíjí
Jde o to, že 2022 pravidla vstupovala s nějakou ideou. Bouchali se u toho do hrudi.
Jinak proti tomu v obecnosti nic nemám. Ale když s něčím vystupuješ, tak bys to měl co nejvíce a nejdéle držet.
Tak to se vystupovalo i s cost capem
Co provedl? Nestíhal jsem se dívat na FP1.
Vypustil poslední měřený kolo, kde měl osobní zlepšení v S1 o 0.5s, v S2 to vypustil
A to vadí? Jsem myslel že se někde vymlátili nebo něco.
Ne, on je bot jen zakomplexovanej a neustale píše jen o Alovi
Někdy, když sem přijdu tak si do vyhledávání dám Triper abych o něco nepřišel a zjišťuji že jsem tu občas jako hlavní téma .
Skoro výhradně je to od alzáků a protože je mám zablokované a jsem mechanik tak se mi to nezobrazuje a je to jako když neexistují - mimochodem bezva funkce, doporučuji…
A teď k té záhadě s mojí fotografií z botanické zahrady v Éze.
Mám v Éze dům, asi 100 m od botanické zahrady, je to 6 km od Monaka a psal jsem v pátek že nejsme s holkama (neteřema) na F1, ale jsme v botanické zahradě a přidal jsem fotku sochy holky v botanické zahradě v Éze, kterou jsem pořídil ve středu…
Kde je problém netuším, ale myslím že jenom v zelených mozcích, každopádně každý si může ten post najít a zhodnotit.
Teď bivakuju pod ledovcem a zítra dám fotku z ledové stěny, abyste věděli jak těžký mám život.
Je to hrozná dřina, buďte rádi, že to nemusíte…
Ale co má takové hodnocení po FP1 přinést?